Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Dawn Wright Olivares - Συνέντευξη με την COO του Zeek Rewards


H Dawn Wright Olivares είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος των Επιχειρήσεων (COO)  ZeekRewards και Zeekler, ένα τμήμα του ομίλου Rex Venture Group LLC. Η εταιρεία εμφανίστηκε στο προσκήνιο το 2011 και πολύ γρήγορα έχει γίνει ένας ηγέτης στον κλάδο της  reverse auction. Μία σύντομη ανάλυση μπορεί να βρεθεί εδώ.

Το Zeek Rewards είναι ένα διαφημιστικό τμήμα της Zeekler.com, η οποία είναι μια  ιστοσελίδα δημοπρασιών (reverse auction)  και μια MLM ευκαιρία για εισόδημα, για επαγγελματίες του μάρκετινγκ. Η εταιρεία προσφέρει 2×5 Forced-fill matrix. Από τον Μάρτιο του 2012, η εταιρεία είχε κατ 'εκτίμηση 277.000 +   συνεργάτες. Το 2011 το Zeekrewards, είχε 15 πλήρους απασχόλησης υπαλλήλους.

Η Dawn  ζει στο Ozark, Arkansas, των USA.  Έχει 25 χρόνια ηγεσίας στον κλαδο του MLM :10 χρόνια ανάπτυξης λογισμικού ,15 χρόνια εταιρικής στρατηγικής μάρκετινγκ, 15 χρόνια δημιουργικής ανάπτυξης και ανάπτυξη ηγεσίας της ομάδας.  Πρόσφατα η Dawn, ήταν ομιλητής στο περίφημο Association Of Network Marketing Professionals, τον συνδικαλιστικό όργανο των επαγγελματιών δικτυωτών που εδρεύει στις Η.Π.Α.

Το ZeekRewards είνα το  Nr. 1 website  στον κόσμο, σύμφωνα με την κατάταξη Alexa rankings, από τον Μάρτιο του 2012.  O Ted Nuyten είχε την τιμή να πάρει συνέντευξη από την Dawn Wright Olivares.
Η Zeekler είναι μια μοντέρνα και ψυχαγωγικη  εμπειρία αγορών  μέσω των δημοπρασιών Penny Auctions, του ηλεκτρονικού εμπορίου (eCommerce)και καταστημάτων χονδρικής πώλησης(FSC). 

Το ZeekRewards είναι ένα πρόγραμμα συνεργατών , που αυξάνει την επισκεψιμότητα και τους πελάτες δια  μέσω της online διαφήμισης και της διαφήμισης ''στόμα με στόμα''. Τα  δύο μαζί μας εχουν οδηγήσει στο nr. 455 και στο nr. 2380 στο Alexa traffic ratings, δημιουργώντας μία θυελλώδη ανάπτυξη.

Dawn, πως ενεπλάκης με το Zeek Rewards ως  Chief Operating Officer και τί επίπεδο εμπειρίας έχεις;
Η προαγωγή μου ως COO έγινε τον Οκτώβριο του 2011. Βρίσκομαι στην εταιρεία 12 + χρόνια και δουλεύω στο πλάι του Paul πολύ έντονα τα τελευταία 3 χρόνια στο πρόγραμμα των FSCAuctions που τελικά έγινε το γνωστό Zeekler. Ξεκίνησα με σχεδιασμό γραφικών και ανάπτυξη λογισμικού και με τα χρόνια αυτά έγιναν σχεδιασμός και ανάπτυξη στρατηγικής για όλο το σχέδιο.
Το 2010 πήρα έναν σημαντικό ρόλο και το 2011 σχεδίαζα όλη την διαχείριση των περισσότερων project για τον Paul. Αρχικά προσηλώθηκα στο Zeekler και στην ανάπτυξη των προϊόντων και όταν ο Paul μου έφερε το σχέδιο για το Zeek Rewards, ξεκινήσαμε να χτίζουμε όλο το project και την ορμή που θα του δίναμε. Ο Paul κι εγώ διαπιστώσαμε ότι η θέση του Coo θα εξηγούσε πολύ καλύτερα αυτό που κάνω στην εταιρεία..

Σήμερα με την αδύναμη οικονομία όλο και περισσότεροι άνθρωποι ψάχνουν για ένα δεύτερο εισόδημα. Τι μπορούν αυτοί οι άνθρωποι να περιμένουν από Zeek Rewards;


 Το πιο σημαντικό είναι οι άνθρωποι να μπορούν να πληρωθούν αυτά που κερδίζουν. Αντιλαμβάνομαι οτι για ένα νέο δικτυωτή μπορεί να ακούγεται προφανές, αλλά ... δεν είναι. Υπάρχουν πάρα πολλές διεφθαρμένες εταιρείες που  εμφαφίζονται με τίποτα περισσότερο από μια ιστοσελίδα και υποσχέσεις (off-shore εταιρίες που εδρέυουν σε απομακρισμένα νησιά - χωρίς δομή και ίχνος αλήθειας  ή νομιμότητας) που παίρνουν τα χρήματα και εξαφανίζονται.

Δεύτερον, μπορούν να περιμένουν ότι τα προϊόντα μας θα παραμείνουν μπροστά από τις τάσεις, διατηρώντας το προγραμμα φρέσκο, διασκεδαστικό και συναρπαστικό. Τέλος, μπορούν να βασίζονται στη δέσμευση μας για συμμόρφωση. Είμαστε σε συνεργασία μέ τα μεγαλύτερα μυαλά στον τομέα αυτό, ούτως ώστε το πρόγραμμα αυτό να είναι σε ΠΛΗΡΗ συμμόρφωση με τους νόμους που διέπουν την κάθε πτυχή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου