Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Zeek Rewards Ανάλυση 2012

Το πρόγραμμα zeek rewards ανήκει στην εταιρεία Rex Venture Group LLC, θυγατρική της εταιρείας Lighthouse America, US (NV). Το zeek rewards είναι μία δεξαμενή κέρδους λιανικής (retail profit pool). Στο τέλος κάθε ημέρας η εταιρεία μοιράζει το 50% των κερδών της με τους επιβεβαιωμένους συνεργάτες της.
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1997 από τον Paul Burks, έναν επιτυχημένο και αξιόπιστο δικτυωτή με 14 χρόνια εμπειρία στο δικτυακό μάρκετινγκ και τις άμεσες πωλήσεις. Δείτε εδώ συνέντευξη με την διευθύντρια της εταιρείας>>
Η εταιρεία του, το FreeStoreClub είδε πάνω από 3 εκατομμύρια αντιπροσώπους σε πάνω από 175 χώρες παγκοσμίως και τα δωρεάν eshop είναι ακόμα διαθέσιμα μέχρι και σήμερα αφού μπορεί κάποιος να μπει σε αυτά διαμέσου του Zeekler και δίνονται δωρεάν για χρήση στους συνεργάτες του προγράμματος Zeek Rewards.
Από τον Ιανουάριο του 2011, το Zeek Rewards έχει μία μη προβλέψιμη εκθετική ανάπτυξη και η εταιρεία είναι σταθερή, χωρίς χρέη και υγιής.
Τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στο Lexinghton, NC USA. Το ειδικό σύμπλεγμα διακομιστών ίντερνετ (servers) λειτουργεί και διατηρείται από την εταιρεία Internet Dynamo Inc και βρίσκεται στο Μαϊάμι της Φλόριντα. Οι νομικοί σύμβουλοι του Zeek Rewards είναι το δικηγορικό γραφείο με εξειδίκευση στις εταιρείες mlm, Gerald Nehra & Richard Waak. Υπολογιζόμενα κέρδη για το 2011 περίπου 15+ εκατομμύρια δολλάρια. Υπολογιζόμενα κέρδη για το 2012 περίπου 20+ εκατομμύρια δολλάρια.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Το Zeek Rewards είναι ένα πριβέ, μόνο με πρόσκληση διαφημιστικό πρόγραμμα συνεργατών για το Zeekler Οι συνεργάτες του Zeek Rewards κερδίζουν αμοιβές για κάθε ΄΄χτύπημα΄΄ bid δημοπρασίας που πωλούν και για κάθε vip bid που αγοράζουν και δίνουν ως δείγμα σε χρήστες για να παίξουν στις δημοπρασίες.
Το Zeekler είναι ένα νέο είδος ιστοσελίδας με δημοπρασίες που λέγονται ΄΄δημοπρασίες με σέντς΄΄. Είναι ένας τρόπος να κερδίζεις μέσω δημοπρασιών καινούργια διαφορετικά προϊόντα μέχρι 90% μείον από τις τιμές λιανικής τους. Κάθε βράδυ η εταιρεία κάνει το κλείσιμο της ημέρας, υπολογίζει τα κέρδη από τις πωλήσεις που έχουν γίνει από χτυπήματα bids, αγορές προϊόντων, πακέτα εγγραφών και τα μοιράζει στους επιβεβαιωμένους συνεργάτες της.

Όταν πραγματοποιείται ένα ΄΄χτύπημα΄΄ bid στο Zeekler, η τιμή ανεβαίνει κατά ένα σέντ του δολλαρίου, από εκεί προέρχεται και το όνομα ΄΄δημοπρασίες με σεντς΄΄. Όταν το ρολόι της δημοπρασίας πέσει κάτω από τα 20 δευτερόλεπτα και κάποιος χρήστης πραγματοποιήσει bid, το ρολόι ξανανεβαίνει στα 20 δευτερόλεπτα αντικαθιστώντας έτσι το παλιό ΄΄ 1 κλείσιμο , 2 κλείσιμο, 3 πουλήθηκε!΄΄. Αν κανένας άλλος χρήστης δεν πραγματοποιήσει bid μετά από εσένα, έχεις κερδίσει ένα καταπληκτικο προϊόν σε καλή τιμή. Συνήθως επιλέγονται προϊόντα μεγάλης ζήτησης και εμπορικής αξίας να τοποθετηθούν.


Shopping Daisy
Το Shopping Daisy είναι μία δωρεάν εφαρμογή για τον υπολογιστή που βρίσκει άμεσα στο ίντερνετ οποιοδήποτε προϊόν αναζητήσουμε για αγορά στην χαμηλότερη τιμή. Η λειτουργία του είναι να ψάχνει ανάμεσα σε εκατοντάδες χιλιάδες προϊόντα,, υπηρεσίες και επεκτείνεται σε ταξίδια και καταλύμματα για να βρει μεγάλες εκπτώσεις, ημερήσιες προσφορές (daily deals sites) και άλλα έτσι ώστε να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε ακόμα περισσότερα χρήματα από τις αγορές σας.
 
ΣΧΕΔΙΟ ΑΜΟΙΒΩΝ
Το σχέδιο αμοιβών είναι 2χ5 μάτριξ.
Η εταρεία έχει δημιουργήσει μία δεξαμενή κέρδους λιανικής, το retail profit pool, και μοιράζει μέχρι το 50% των κερδών της με όλους τους επιβεβαιωμένους συνεργάτες της. Επιβεβαιωμένος συνεργάτης είναι αυτός που έχει εγγραφεί με ένα πακέτο silver, gold ή diamond και έχει αγοράσει τουλάχιστον 10 χτυπήματα bids. Eπίσης θα πρέπει να έχει τοποθετήσει 1 δωρεάν διαφήμιση κάθε 24 ώρες για να έχει δικαίωμα στα κέρδη.
Από εκεί και πέρα υπάρχουν προμήθειες από πωλήσεις bids, εγγραφές νέων συνεργατών και κέρδη από τις θέσεις του δικτύου μάτριξ.

Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ZEEK REWARDS
 
Paul Burks – President and CEO











 
Dawn Wright-Olivares – Chief Operations Officer











 
Alex de Brantes – Internet Marketing Manager











 
Dan Olivares – Master Programmer












 
Darryl Douglas –Sales Director
Roger Plyler – Member Services Director
Chris Worley – e-Commerce programmer

Κατατάξεις Alexa: 161% ανάπτυξη μέσα σε 3 μήνες. Παγκόσμια κατάταξη 429 ανάμεσα σε όλες τις ιστοσελίδες του κόσμου. Η μεγαλύτερη ιστοσελίδα εταιρείας mlm σε επισκεψιμότητα σε παγκόσμιο επίπεδο!

Οι άνθρωποι με την μεγαλύτερη απόδοση στην εταιρεία:

Aaron and Shara












 Trudy Gilmond












 Jerry Napier














Martin Zizi

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου