Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Η Banners Broker εξελίσσεται!

Από αυτά που παρατηρούμε η Banners Broker συνεχώς εξελίσσεται και βελτιώνει τις υπηρεσίες της. Πρόσφατα άλλαξε το επίπεδο ασφαλείας των χρηστών για να κάνουν σύνδεση στην ιστοσελίδα προσθέτωντας ερωτοαπαντήσεις ασφαλείας και pin για τις συναλλαγές.
Επίσης η γκάμα των υπηρεσιών της αυξήθηκε. Προστέθηκαν δύο υπηρεσίες οι οποίες θα δώσουν έξτρα κίνητρα προώθησης στους συνεργάτες της.
Η πρώτη αφορά το hosting όπου μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει την ιστοσελίδα του σε γρήγορο σέρβερ με μόλις 2 ευρώ χρέωση τον μήνα. Η τιμή αυτή είναι η πιο χαμηλή που έχει δοθεί για υπηρεσίες hosting.
H δεύτερη υπηρεσία είναι αυτή του coordinator. Με 10% προμήθεια των κερδών και μία μικρή ετήσια συνδρομή (14$/έτος) πραγματοποιείται διαχείριση του λογαριασμού του συνεργάτη από το εκάστοτε γραφείο franchise της χώρας όπου ανήκει. Επίσης ο coordinator παρέχει υπηρεσίες προώθησης ιστοσελίδων και search engine optimization. Σε όλα αυτά έρχονται να προστεθούν οι μηνιαίες παρουσιάσεις της εταιρείας σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη από τον ιδιοκτήτη του franchise για Ελλάδα και Κύπρο, κύριο Fraser Douther για την υποστήριξη και την ανάπτυξη του δικτύου συνεργατών που βρίσκεται στην χώρα μας.
Αν και η Banners Broker δεν είναι mlm αλλά affiliate πρόγραμμα, είναι πολύ οι δικτυωτές που ασχολούνται και έχουν ξεκινήσει χτίσιμο δικτύου συνεργατών διότι σύμφωνα με το σχέδιο  αμοιβών όσο πιο δυνατή είναι η γραμμή των συνεργατών σου, τόσα περισσότερα panel (χώρος στο ίντερνετ) μπορείς να κατέχεις. Έτσι συμφέρει τους συνεργάτες να βοηθούν στο βάθος το δίκτυό τους.. Αν φανταστείτε ότι η απόδοση του κάθε panel είναι η διπλάσια σε σχέση με την ενοικίασή του, τότε το παραπάνω συμφέρει πολύ!
Δείτε προηγούμενο μας άρθρο για την BannersBroker εδώ >> http://happylifeaffiliates.blogspot.gr/2012/08/banners-broker-scam-review.html

2 σχόλια:

  1. Ολα οκ. . .ομως εχω βρει ατομα που ειναι γραμμενα στη ΒΒ εδω και 3-4 μηνες και δεν καταφεραν να βγαλουν ουτε ενα cent προς τα εξω. Ξερει κανεις τα αιτια ?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι αδύνατον να μην κερδίσει κάποιος χρήματα στην Banners Broker! Προφανώς δεν τους ενημέρωσαν σωστά για το πως δουλεύει το σύστημα.. Τάσο, ενημέρωσε τους ανθρώπους αυτούς να επικοινωνήσουν μαζί μου και να τους δείξω πως μπορούν να το δουλέψουν. skype name: fmcharis , email: theocharis.papadopoulos@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή