Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

3 Προϋποθέσεις για να δημιουργήσετε πολλαπλά εισοδήματα από το Ίντερνετ


 Όσοι με γνωρίζετε ξέρετε ότι είμαι οπαδός των πολλαπλών εισοδημάτων από το ίντερνετ. Πιστεύω ότι ο σωστός επιχειρηματίας έχει πάντα ένα πλάνο Β, πλάνο Γ, πλάνο Δ κ.λ.π.
Σε αυτή την ανάρτηση θα σας δώσω 3 προϋποθέσεις για την δημιουργία πολλαπλών εισοδημάτων μέσω ίντερνετ.

1. Δουλεύει για σένα;

Με θλίβει το γεγονός να βλέπω ανθρώπους να ξεκινούν μια εταιρεία, μετά να την παρατούν και να ασχολούνται με άλλη, και ξαφνικά να δουλεύουν σε μία τρίτη! Φυσικά χωρίς αποτέλεσμα.. Θα ξέρετε ότι έχω ΄΄περάσει΄΄ κι εγώ από πολλές εταιρείες.. αλλά τουλάχιστον από τις περισσότερες έχω ακόμα εισοδήματα.. ;-)
Πολλοί λοιπόν από τους ανθρώπους που προανέφερα, νομίζουν ότι αν μπουν και ξεκινήσουν σε μια εταιρεία από τους πρώτους, τότε θα επιτύχουν σε αυτή. Λυπάμαι που το λέω αλλά αυτός δεν είναι ο λόγος για να πετύχεις σε μια εταιρεία. Αν ξεκινήσετε σε κάτι και αυτό δουλέψει για εσάς, τότε παραμείνετε σε αυτό. Αν νιώσετε δυσαρεστημένος για κάτι, τότε αφήστε το και βρείτε κάτι που σας ταιριάζει περισσότερο. Εγώ για παράδειγμα λατρεύω το internet marketing, εκτός από τα scam, και αυτός είναι ο λόγος γιατί μαθαίνω πως δουλεύουν οι κανόνες σ'αυτό. Αν λοιπόν θέλετε να επιτύχετε στην προώθηση μέσω διαδικτύου, τότε θα πρέπει να κάνετε μία ερώτηση στον εαυτό σας: ΄΄ Είμαι διατεθιμένος να μαθαίνω καινούργια πράγματα συνέχεια;΄΄
Εδώ δεν αρκεί το: ΄΄θέλω να γίνω οικονομικά ανεξάρτητος, θέλω να παρατήσω την μίζερη δουλειά μου, κ.λ.π.΄΄

2. Για να δημιουργήσεις πολλαπλά εισοδήματα χρειάζεται προσπάθεια, χρόνο και γνώση.

Δύο από τους κυριότερους λόγους που κάποιος δεν μπορεί να δημιουργήσει πολλαπλά εισοδήματα είναι η έλλειψη χρόνου και η γνώση. Η προσπάθεια και ο χρόνος που πρέπει να δαπανήσεις είναι πολύς.. αξίζει όμως τον κόπο γιατί τα εισοδήματα αυτά είναι παθητικά. Στο κομμάτι της γνώσης τώρα, θα πρέπει να επενδύσεις για να μάθεις, για να κάνεις, για να έχεις. Πολλοί είναι αυτοί που αρνούνται την γνώση σε κάτι που θα τους δώσει τεράστια δυναμική σε αυτό που κάνουν. Είναι ανόητο, αλλά από την άλλη δεν μπορείς να πετύχεις κάπου αν δεν αποκτήσεις την απαραίτητη γνώση. Όλα αυτά τώρα συνδύασέ τα με πολύ προσπάθεια! Δεν είναι εύκολη η μάθηση και η κατανόηση των τεχνικών προώθησης. Ακόμα και αν τα μάθουμε όμως, θέλει πολύ προσπάθεια και επιμονή για να δούμε τα πρώτα αποτελέσματα.

3. Δημιουργία Φήμης.

Το πιο σημαντικό για σένα είναι η δημιουργία φήμης στην αγορά αυτή. Όσο περισσότεροι σε γνωρίζουν και ξέρουν την καλή δουλειά που κάνεις, τόσο περισσότερο θα σε ακολουθούν και θα θέλουν να είναι μαζί σου. Πρόσεξε όταν προτείνεις συνέχεια καινούργια πράγματα. Δες την ανταπόκριση που αυτά έχουν στους συνεργάτες σου και προστάτεψε τον εαυτό σου από το να γίνεις ένας opportunity junkie! Στήριξε το δίκτυο των συνεργατών σου με όλο σου το είναι για να προστατέψεις την φήμη σου. Οι άνθρωποι δεν αγοράζουν την εταιρεία σου ή το προϊόν σου.. Αγοράζουν εσένα!


 Για να λαμβάνετε όλες τις νέες αναρτήσεις μας, γραφτείτε δεξιά με το email σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου