Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Ο Ρώσσος scamer ξαναχτυπά! Sergei Mavrodi

Δεν φτάνει που ΄΄φέσωσε΄΄ αμέτρητους συνεργάτες του, τώρα ξαναχτυπά!

Η κεντρική τράπεζα της Λευκορωσίας πάγωσε τους λογαριασμούς του για ύποπτες κινήσεις. Ο εν λόγω υποφαινόμενος κόστισε τις αποταμιεύσεις ζωής πολλών Ρώσων την δεκαετία του ΄90 όταν ξεκίνησε μια παράνομη οικονομική πυραμίδα όπου περίπου 2 με 5 εκατομμύρια επενδυτές εισχώρησαν σε αυτή με περίπου 1,5 δισεκατομμύρια δολλάρια!
Έκτισε ποινή φυλάκισης 4,5 χρόνια και απελευθερώθηκε τον Μάιο του 2007.
Το 2011 ο Sergei ξεκίνησε ένα νέο πυραμιδικό σχήμα με το όνομα Webmoney όπου επιτρέπει στους επενδυτές να αγοράζουν tickets που δουλεύουν ως μετοχές αλλά δεν έχουν πραγματική αξία. Υποσχέθηκε 20-30% αποδόσεις τον μήνα.
Την προηγούμενη εβδομάδα κρατήθηκαν οι πιθανοί administrators του εν λόγω σχήματος από τις υπηρεσίες ασφαλείας της Λευκορωσίας με κατηγορίες ΄΄περί παράνομης επιχειρηματικής δραστηριότητας΄΄.
Η αστυνομία κατέσχεσε πλαστικές κάρτες αξίας περίπου 800 εκατομμυρίων Λευκορώσικων ρουβλίων (περίπου 100.000 δολλάρια) από τους υπόπτους.


 Ο μεγάλος οργανωτής των πυραμίδων, Sergei Mavrodi, αποφάσισε να χαροποιήσει τους Ευρωπαίους δημιουργώντας την ιστοσελίδα http://www.i-mmm.eu/ στην Γερμανική, Λιθουανική, Πολωνική, Αγγλική και Ρώσσικη γλώσσα και να καλέσει τους ανθρώπους να αγοράσουν ένα ηλεκτρονικό νόμισμα το MAVRO το οποίο θα τους προσφέρει μία απόδοση 75% τον μήνα. Οι ειδικοί μιλούν για μια ακόμη παγκόσμια απάτη.

Ο ρώσος Mavrodi λειτουργεί σε μεγάλη κλίμακα. Ένα χρόνο πριν, ξεκίνησε κάτι καινούργιο, το ΜΜΜ-2011 αφότου είχε βγει από τη φυλακή για εξαπάτηση 15 εκατομμυρίων Ρώσων την δεκαετία του '90. Σύμφωνα με τον ίδιο αυτό είναι ένα ταμείο όπου οι άνθρωποι μεταξύ τους αλληλοβοηθιούνται οικονομικά. Περίπου 15 εκατομμύρια ανθρώπων που αγαπούν το εύκολο χρήμα έχουν μπει σε αυτό από τότε που ξεκίνησε. Ο Sergei ανησυχεί γιατί τα πράγματα δεν πηγαίνουν τόσο καλά. Το 1994, 15 εκατομμύρια καταθέτες μπήκαν στο συναρπαστικό αυτό σχέδιο μέσα σε έξι μήνες. Προς το παρόν, μεγάλα κανάλια της Ρωσίας διαφημίζουν το project του. Προς στιγμήν μπορεί να μοιράζει διαφημιστικά φυλλάδια μέσω email newsletter και να διαφημίζεται από στόμα σε στόμα με φήμες περί του σχεδίου διότι δεν έχει πρόσβαση στα μέσα μαζικής διαφημίσης. Στην πραγματικότητα, οι εταιρείες παροχής διαφημίσεων κρατάνε προληπτικά κάποια μέτρα όσο αφορά την προώθηση του σχεδίου του. Αν και η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αντι-μονοπωλείου από το Συμβούλιο Εμπειρογνομώνων του, έστειλε συμπέρασμα στο Υπουργείο Εσωτερικών όπου τους καλεί να αναγνωρίσουν το ΜΜΜ-2011 ως οικονομική πυραμίδα, η Εισαγγελική Υπηρεσία δεν βλέπει κανέναν λόγο να δεχτεί την δραστηριότητα του Mavrodi ως παράνομη. Παρατίθεται μία άποψη από έναν Ρώσο δικηγόρο της Ρωσικής νομικής υπηρεσίας, Konstantin Gusov: 

΄΄ Η ποινική νομοθεσία της Ρωσίας δεν επιτρέπει την τιμωρία οποιουδήποτε οργανισμού όπου δεν έχει υπάρξει κάποια απώλεια. Δεν έχει αναφερθεί ότι ο Mavrodi έχει οικονομικές απώλειες ή κάποιος δεν έχει πληρωθεί.. Εν ολίγοις όλοι ξέρουν ότι αυτό θα οδηγηθεί σε αποτυχία αλλά δεν μπορούν να κάνουν κάτι μέχρι να γίνει αυτό! ΄΄

Ακόμα και στην περίπτωση αυτή οι εξαπατημένοι πολίτες δεν μπορούν να ελπίζουν ότι θα πάρουν τα χρήματά τους πίσω. Αυτή τη φορά όμως ο Sergei έχει λάβει μέτρα για να διασφαλίσει τον εαυτό του. Στην ιστοσελίδα του προειδοποιεί ότι οι άνθρωποι συμμετέχουν εθελοντικά στο πρόγραμμα MMM-2011 και οι πληρωμές γίνονται για όσο διάστημα οι πελάτες προσεκλύουν νέους πελάτες. Επίσης η συναλλαγματική ισοτιμία του MAVRO, καθορίζεται από τον ίδιο, σύμφωνα με το θέλημά του. Υπό αυτές τις συνθήκες ο αστικός κώδικας δεν θα βοηθήσει, λέει ο ιδρυτής του κέντρου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Μόσχας Mikhail Salkin.

΄΄Ο αστικός κώδικας δεν μπορεί να προφυλάξει χρήματα που παίχτηκαν σε στοιχήματα, παιχνίδια ή τυχερά παίγνια. Στην περίπτωση αυτή όταν η τιμή του νομίσματος ορίζεται από πολίτες, σύμφωνα με την θέλησή τους, ο αστικός κώδικας δεν θα υπερασπιστεί ανθρώπους που θα χάσουν τα χρήματά τους. Θα ήταν περιττό έτσι κάποιος ο οποίος θα ζημιωθεί να ζητήσει την επιστροφή των χρημάτων ως αποζημίωση με ένδικα μέσα. Επιπλέον, οι πολίτες δεν έχουν κάποια έγγραφη συμφωνία με κανέναν΄΄ ,σημείωσε ο Mikhail Salkin.

Ο ίδιος ο Sergei Mavrodi σκέφτεται να εισάγει το πρόγραμμά του στην Δύση όπου κανένας δεν ξέρει γι'αυτόν. Σύμφωνα με τον ίδιο: ΄΄Είναι καιρός να προσελκύσουμε Ευρωπαίους καταθέτες΄΄. 
Η οικονομική κρίση και όλη η κατάσταση στην Ευρώπη είναι εύκολο περιβάλλον για να εισχωρήσουν προγράμματα που υπόσχονται λαγούς και πετραχίλια για ανθρώπους που επιζητούν το εύκολο χρήματα μετά της οκνηρίας.. 

Πηγή του άρθρου: www.businessforhome.org


Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Σύνδεσμος Επαγγελματιών Δικτυακού Μάρκετινγκ ανασκόπηση 2012

Η ένωση αυτή διαθέτει μεγάλη επιρροή..

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Δικτυακού Μάρκετινγκ (ANMP). Στις αρχές του 2004 μια ομάδα από εμπαθή άτομα στις ΗΠΑ, Rod & Μάρσι Κουκ και Cheryl Gonzalez, ανησυχούν για το μέλλον της κοινότητας του Δικτυακού Μάρκετινγκ, έτσι ενώθηκαν για να σχηματίσουν μια ένωση.
Η ANMP επικεντρώνεται στον καθορισμό προτύπων για την προστασία όλων των ομάδων της κοινότητας Δικτυακού Μάρκετινγκ.
Εστίασαν επίσης τις προσπάθειές τους για την εκπαίδευση τόσο όσο αφορά τις επιχειρήσεις - εταιρείες mlm , όσο και τους συμμετέχοντες συνεργάτες, τις ευθύνες και τα δικαιώματά τους.
Η ANMP έχει διοργανώσει για την πρόληψη, μεταξύ άλλων: επιβλαβής νομοθεσία σχετικά με τα συμπληρώματα και προτεινόμενους κανόνες επιχειρηματικής ευκαιρίας από την FTC. Η ένωση έχει επίσης συντάξει δημοσιεύσεις σχετικά με τα πρότυπα, και παρέχει συνεχώς εκπαίδευση για τους επαγγελματίες του μάρκετινγκ δικτύων.
Μέχρι το 2009 ο σύλλογος είχε ξεκινήσει εφιστώντας την προσοχή πολλών από τους κορυφαίους ηγέτες, εκπαιδευτές, επαγγελματίες και εντός της κοινότητας μάρκετινγκ δικτύων να αναπτύσσονται γύρω από μια βασική πεποίθηση: Η δύναμη προέρχεται από την ενότητα. Το 2010 το όνομα του συλλόγου έγινε: η Ένωση Επαγγελματιών Marketing Δικτύου.

Μέλη

Το μεγαλύτερο και ίσως το πιο σημαντικό μέρος του να είστε μέλος της ANMP είναι η ομάδα που βρίσκεται πίσω σας, εάν χρειαστεί βοήθεια. Είναι εδώ για να εξυπηρετήσει, να βοηθήσει, να εκπαιδεύσει, και να προστατεύσει εσάς και την επιχείρησή σας. Όποιος νομίζει τον εαυτό τους ως επαγγελματία Δίκτυου Marketing (δικτυωτή) ,μπορεί να διασφαλίσει τη δική του ατομική συμμετοχή με την ANMP.
Η ιδιότητα του μέλους είναι μόνο 5 δολάρια το μήνα ή 50 δολάρια το χρόνο.

Δείτε εδώ τα ηγετικά στελέχη από εταιρείες MLM μεγάλου κύρους>>

Dawn Wright Olivares - Συνέντευξη με την COO του Zeek Rewards


H Dawn Wright Olivares είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος των Επιχειρήσεων (COO)  ZeekRewards και Zeekler, ένα τμήμα του ομίλου Rex Venture Group LLC. Η εταιρεία εμφανίστηκε στο προσκήνιο το 2011 και πολύ γρήγορα έχει γίνει ένας ηγέτης στον κλάδο της  reverse auction. Μία σύντομη ανάλυση μπορεί να βρεθεί εδώ.

Το Zeek Rewards είναι ένα διαφημιστικό τμήμα της Zeekler.com, η οποία είναι μια  ιστοσελίδα δημοπρασιών (reverse auction)  και μια MLM ευκαιρία για εισόδημα, για επαγγελματίες του μάρκετινγκ. Η εταιρεία προσφέρει 2×5 Forced-fill matrix. Από τον Μάρτιο του 2012, η εταιρεία είχε κατ 'εκτίμηση 277.000 +   συνεργάτες. Το 2011 το Zeekrewards, είχε 15 πλήρους απασχόλησης υπαλλήλους.

Η Dawn  ζει στο Ozark, Arkansas, των USA.  Έχει 25 χρόνια ηγεσίας στον κλαδο του MLM :10 χρόνια ανάπτυξης λογισμικού ,15 χρόνια εταιρικής στρατηγικής μάρκετινγκ, 15 χρόνια δημιουργικής ανάπτυξης και ανάπτυξη ηγεσίας της ομάδας.  Πρόσφατα η Dawn, ήταν ομιλητής στο περίφημο Association Of Network Marketing Professionals, τον συνδικαλιστικό όργανο των επαγγελματιών δικτυωτών που εδρεύει στις Η.Π.Α.

Το ZeekRewards είνα το  Nr. 1 website  στον κόσμο, σύμφωνα με την κατάταξη Alexa rankings, από τον Μάρτιο του 2012.  O Ted Nuyten είχε την τιμή να πάρει συνέντευξη από την Dawn Wright Olivares.
Η Zeekler είναι μια μοντέρνα και ψυχαγωγικη  εμπειρία αγορών  μέσω των δημοπρασιών Penny Auctions, του ηλεκτρονικού εμπορίου (eCommerce)και καταστημάτων χονδρικής πώλησης(FSC). 

Το ZeekRewards είναι ένα πρόγραμμα συνεργατών , που αυξάνει την επισκεψιμότητα και τους πελάτες δια  μέσω της online διαφήμισης και της διαφήμισης ''στόμα με στόμα''. Τα  δύο μαζί μας εχουν οδηγήσει στο nr. 455 και στο nr. 2380 στο Alexa traffic ratings, δημιουργώντας μία θυελλώδη ανάπτυξη.

Dawn, πως ενεπλάκης με το Zeek Rewards ως  Chief Operating Officer και τί επίπεδο εμπειρίας έχεις;
Η προαγωγή μου ως COO έγινε τον Οκτώβριο του 2011. Βρίσκομαι στην εταιρεία 12 + χρόνια και δουλεύω στο πλάι του Paul πολύ έντονα τα τελευταία 3 χρόνια στο πρόγραμμα των FSCAuctions που τελικά έγινε το γνωστό Zeekler. Ξεκίνησα με σχεδιασμό γραφικών και ανάπτυξη λογισμικού και με τα χρόνια αυτά έγιναν σχεδιασμός και ανάπτυξη στρατηγικής για όλο το σχέδιο.
Το 2010 πήρα έναν σημαντικό ρόλο και το 2011 σχεδίαζα όλη την διαχείριση των περισσότερων project για τον Paul. Αρχικά προσηλώθηκα στο Zeekler και στην ανάπτυξη των προϊόντων και όταν ο Paul μου έφερε το σχέδιο για το Zeek Rewards, ξεκινήσαμε να χτίζουμε όλο το project και την ορμή που θα του δίναμε. Ο Paul κι εγώ διαπιστώσαμε ότι η θέση του Coo θα εξηγούσε πολύ καλύτερα αυτό που κάνω στην εταιρεία..

Σήμερα με την αδύναμη οικονομία όλο και περισσότεροι άνθρωποι ψάχνουν για ένα δεύτερο εισόδημα. Τι μπορούν αυτοί οι άνθρωποι να περιμένουν από Zeek Rewards;


 Το πιο σημαντικό είναι οι άνθρωποι να μπορούν να πληρωθούν αυτά που κερδίζουν. Αντιλαμβάνομαι οτι για ένα νέο δικτυωτή μπορεί να ακούγεται προφανές, αλλά ... δεν είναι. Υπάρχουν πάρα πολλές διεφθαρμένες εταιρείες που  εμφαφίζονται με τίποτα περισσότερο από μια ιστοσελίδα και υποσχέσεις (off-shore εταιρίες που εδρέυουν σε απομακρισμένα νησιά - χωρίς δομή και ίχνος αλήθειας  ή νομιμότητας) που παίρνουν τα χρήματα και εξαφανίζονται.

Δεύτερον, μπορούν να περιμένουν ότι τα προϊόντα μας θα παραμείνουν μπροστά από τις τάσεις, διατηρώντας το προγραμμα φρέσκο, διασκεδαστικό και συναρπαστικό. Τέλος, μπορούν να βασίζονται στη δέσμευση μας για συμμόρφωση. Είμαστε σε συνεργασία μέ τα μεγαλύτερα μυαλά στον τομέα αυτό, ούτως ώστε το πρόγραμμα αυτό να είναι σε ΠΛΗΡΗ συμμόρφωση με τους νόμους που διέπουν την κάθε πτυχή του.

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Zeek Rewards Ανάλυση 2012

Το πρόγραμμα zeek rewards ανήκει στην εταιρεία Rex Venture Group LLC, θυγατρική της εταιρείας Lighthouse America, US (NV). Το zeek rewards είναι μία δεξαμενή κέρδους λιανικής (retail profit pool). Στο τέλος κάθε ημέρας η εταιρεία μοιράζει το 50% των κερδών της με τους επιβεβαιωμένους συνεργάτες της.
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1997 από τον Paul Burks, έναν επιτυχημένο και αξιόπιστο δικτυωτή με 14 χρόνια εμπειρία στο δικτυακό μάρκετινγκ και τις άμεσες πωλήσεις. Δείτε εδώ συνέντευξη με την διευθύντρια της εταιρείας>>
Η εταιρεία του, το FreeStoreClub είδε πάνω από 3 εκατομμύρια αντιπροσώπους σε πάνω από 175 χώρες παγκοσμίως και τα δωρεάν eshop είναι ακόμα διαθέσιμα μέχρι και σήμερα αφού μπορεί κάποιος να μπει σε αυτά διαμέσου του Zeekler και δίνονται δωρεάν για χρήση στους συνεργάτες του προγράμματος Zeek Rewards.
Από τον Ιανουάριο του 2011, το Zeek Rewards έχει μία μη προβλέψιμη εκθετική ανάπτυξη και η εταιρεία είναι σταθερή, χωρίς χρέη και υγιής.
Τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στο Lexinghton, NC USA. Το ειδικό σύμπλεγμα διακομιστών ίντερνετ (servers) λειτουργεί και διατηρείται από την εταιρεία Internet Dynamo Inc και βρίσκεται στο Μαϊάμι της Φλόριντα. Οι νομικοί σύμβουλοι του Zeek Rewards είναι το δικηγορικό γραφείο με εξειδίκευση στις εταιρείες mlm, Gerald Nehra & Richard Waak. Υπολογιζόμενα κέρδη για το 2011 περίπου 15+ εκατομμύρια δολλάρια. Υπολογιζόμενα κέρδη για το 2012 περίπου 20+ εκατομμύρια δολλάρια.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Το Zeek Rewards είναι ένα πριβέ, μόνο με πρόσκληση διαφημιστικό πρόγραμμα συνεργατών για το Zeekler Οι συνεργάτες του Zeek Rewards κερδίζουν αμοιβές για κάθε ΄΄χτύπημα΄΄ bid δημοπρασίας που πωλούν και για κάθε vip bid που αγοράζουν και δίνουν ως δείγμα σε χρήστες για να παίξουν στις δημοπρασίες.
Το Zeekler είναι ένα νέο είδος ιστοσελίδας με δημοπρασίες που λέγονται ΄΄δημοπρασίες με σέντς΄΄. Είναι ένας τρόπος να κερδίζεις μέσω δημοπρασιών καινούργια διαφορετικά προϊόντα μέχρι 90% μείον από τις τιμές λιανικής τους. Κάθε βράδυ η εταιρεία κάνει το κλείσιμο της ημέρας, υπολογίζει τα κέρδη από τις πωλήσεις που έχουν γίνει από χτυπήματα bids, αγορές προϊόντων, πακέτα εγγραφών και τα μοιράζει στους επιβεβαιωμένους συνεργάτες της.

Όταν πραγματοποιείται ένα ΄΄χτύπημα΄΄ bid στο Zeekler, η τιμή ανεβαίνει κατά ένα σέντ του δολλαρίου, από εκεί προέρχεται και το όνομα ΄΄δημοπρασίες με σεντς΄΄. Όταν το ρολόι της δημοπρασίας πέσει κάτω από τα 20 δευτερόλεπτα και κάποιος χρήστης πραγματοποιήσει bid, το ρολόι ξανανεβαίνει στα 20 δευτερόλεπτα αντικαθιστώντας έτσι το παλιό ΄΄ 1 κλείσιμο , 2 κλείσιμο, 3 πουλήθηκε!΄΄. Αν κανένας άλλος χρήστης δεν πραγματοποιήσει bid μετά από εσένα, έχεις κερδίσει ένα καταπληκτικο προϊόν σε καλή τιμή. Συνήθως επιλέγονται προϊόντα μεγάλης ζήτησης και εμπορικής αξίας να τοποθετηθούν.


Shopping Daisy
Το Shopping Daisy είναι μία δωρεάν εφαρμογή για τον υπολογιστή που βρίσκει άμεσα στο ίντερνετ οποιοδήποτε προϊόν αναζητήσουμε για αγορά στην χαμηλότερη τιμή. Η λειτουργία του είναι να ψάχνει ανάμεσα σε εκατοντάδες χιλιάδες προϊόντα,, υπηρεσίες και επεκτείνεται σε ταξίδια και καταλύμματα για να βρει μεγάλες εκπτώσεις, ημερήσιες προσφορές (daily deals sites) και άλλα έτσι ώστε να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε ακόμα περισσότερα χρήματα από τις αγορές σας.
 
ΣΧΕΔΙΟ ΑΜΟΙΒΩΝ
Το σχέδιο αμοιβών είναι 2χ5 μάτριξ.
Η εταρεία έχει δημιουργήσει μία δεξαμενή κέρδους λιανικής, το retail profit pool, και μοιράζει μέχρι το 50% των κερδών της με όλους τους επιβεβαιωμένους συνεργάτες της. Επιβεβαιωμένος συνεργάτης είναι αυτός που έχει εγγραφεί με ένα πακέτο silver, gold ή diamond και έχει αγοράσει τουλάχιστον 10 χτυπήματα bids. Eπίσης θα πρέπει να έχει τοποθετήσει 1 δωρεάν διαφήμιση κάθε 24 ώρες για να έχει δικαίωμα στα κέρδη.
Από εκεί και πέρα υπάρχουν προμήθειες από πωλήσεις bids, εγγραφές νέων συνεργατών και κέρδη από τις θέσεις του δικτύου μάτριξ.

Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ZEEK REWARDS
 
Paul Burks – President and CEO











 
Dawn Wright-Olivares – Chief Operations Officer











 
Alex de Brantes – Internet Marketing Manager











 
Dan Olivares – Master Programmer












 
Darryl Douglas –Sales Director
Roger Plyler – Member Services Director
Chris Worley – e-Commerce programmer

Κατατάξεις Alexa: 161% ανάπτυξη μέσα σε 3 μήνες. Παγκόσμια κατάταξη 429 ανάμεσα σε όλες τις ιστοσελίδες του κόσμου. Η μεγαλύτερη ιστοσελίδα εταιρείας mlm σε επισκεψιμότητα σε παγκόσμιο επίπεδο!

Οι άνθρωποι με την μεγαλύτερη απόδοση στην εταιρεία:

Aaron and Shara












 Trudy Gilmond












 Jerry Napier














Martin Zizi

















Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Αλλαγή στον αλγόριθμο της Google

Η google αλλάζει ξανά τον αλγόριθμό της για το ρομπότ στην μηχανή αναζήτησης!
Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε αρκετές αλλαγές όσο αφορά το search engine optimization και θα πραγματοποιηθουν σεμινάρια στις 31 Μαρτίου από την ίδια την εταιρεία όπου θα υπάρξει εκπαίδευση για τις νέες αλλαγές.

Εργασία από το Σπίτι - Τηλεργασία και απόδοση

Η τηλεργασία και η εργασία από το σπίτι είναι μέθοδοι πολύ αποτελεσματικοί και ευρέως διαδεδομένοι στο εξωτερικό. Στον Ελλαδικό χώρο αυτή η μέθοδος είναι αρκετά πίσω ακόμα εκτός ορισμένων εξαιρέσεων που μπορεί να αποτελούν πολυεθνικές εταιρείες που έχουν παρουσία στην Ελλάδα.
Η τηλεργασία δίνει την δυνατότητα στον υπάλληλο ή τον ανεξάρτητο επιχειρηματία να εργάζεται από το σπίτι και να απολαμβάνει τα προνόμια αυτού, κερδίζοντας έτσι πολύτιμο χρόνο, μετακινήσεις κ.λ.π.
Έγινε έρευνα από την εταιρεία Wrike για την εργασία από το σπίτι σε 1074 συμμετέχοντες και τα αποτελέσματα δείχνουν ότι η δυνατότητα αυτή με την εξέλιξη της τεχνολογίας υιοθετείτε συνεχώς.
Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα θα βρούμε πολλές εταιρείες δικτύων και ανεξάρτητους δικτυωτές που ακολουθούν αυτή την τάση και επωφελούνται των προνομίων. Πιστεύουμε ότι αυτό θα εξελιχθεί και σε όλες τις άλλες επειχειρήσεις λόγω των πλεονεκτημάτων που έχει.

Πηγή; http://osarena.net

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Η σημασία της δέσμευσης στη δουλειά του δικτυωτή

Michael S. Clouse
Είναι απαραίτητο και όλοι το έχουμε περάσει αυτό το στάδιο. Η δέσμευση είναι σημαντικό σημείο στην δουλειά ενός δικτυωτή. Έχει τύχει σε όλους να συμφωνούμε σε διαδικασίες με την γραμμή αναδοχής μας όσο αφορά την διαδικασία της δουλειάς του mlm. Από την παρακολούθηση ενός σεμιναρίου, στόχους, προσκλήσεις και πολλές φορές, πωλήσεις και δεν τηρήσαμε όλα αυτά.
Σε κάθε από αυτές τις περιπτώσεις θα βρίσκαμε να δικαιολογήσουμε γιατί δεν κάναμε αυτό που έπρεπε. Κάναμε εκπτώσεις..
Το ερώτημα και αυτό που πρέπει να δούμε είναι γιατί δεσμευτήκαμε; Γιατί δεν πιάσαμε τον στόχο μας;
Ο λόγος που μπορεί να συμβεί αυτό είναι πολλές φορές ότι δεν μας φτάνει ο χρόνος. Γυρνάμε ολοένα γύρω από τον εαυτό μας ξοδεύοντας τον πολύτιμο χρόνο μας. Ίσως να έχουμε ελλείψεις σε διαδικαστικά θέματα της δουλειάς μας, σε δεξιότητες. Πολύ πιθανόν να μην γνωρίζουμε καλά τον τρόπο πρόσκλησης ενός ανθρώπου, το σχέδιο αμοιβών της εταιρείας που συνεργαζόμαστε, το πως να διαχειριζόμαστε την ομάδα μας.. Αν τώρα πάμε πιο βαθια, θα ψάξουμε το επίπεδο της αυτοεκτίμησής μας, ένα πολύτιμο εργαλείο που στηρίζει την βάση του δικτύου που δημιουργούμε..
Δέσμευση είναι: όταν ολοκληρώνεις κάτι το οποίο είπες ότι θα κάνεις, ακόμα και όταν περάσει το συναίσθημα της στιγμής που είπες ότι θα το κάνεις (Jeff Olson).
Eπειδή η δέσμευση αποτελεί διαδικασία στην επίτευξη των ονείρων μας μπορούμε να ακολουθήσουμε τα εξής 5 βήματα:
  1. Ποιος είναι ο στόχος σας; Ορίστε αυτό που θέλετε να πετύχετε.. με ακρίβεια.. είτε αυτό είναι ένα νέο αυτοκίνητο, ένα νέο σπίτι, διακοπές - ταξίδια, οικονομική εξασφάλιση.. και για πολλούς στις σημερινές μέρες που βλέπω.. να ξεχρεώσουν!
  2. Γιατί θέλετε να πετύχετε τον στόχο σας; Το γιατί θέλετε να αποκτήσετε αυτό που έχετε ορίσει ως στόχο είναι πολύ σημαντικό σε όλη την διαδικασία και πρέπει να είναι ξεκάθαρο. Είναι ένα είδος απόφασης που πρέπει να λάβετε με τον εαυτό σας.
  3. Δουλέψτε με την ΄΄περπατημένη΄΄. Βρείτε έναν τρόπο που δουλεύει. Που το έχετε δει ότι δουλεύει και όχι αυτό που νομίζετε.. Ειδικά αν είστε νέος στο δικτυακό μάρκετινγκ. Ζητήστε χρονικά και ποσοτικά αποτελέσματα από αυτούς που σας προτείνουν την ευκαιρία για εργασία στο mlm.
  4. Δεσμευτείτε στον εαυτό σας και στους δικούς σας ανθρώπους. Δώστε την υπόσχεση ότι θα πετύχετε τους στόχους σας πρώτα στον εαυτό σας και στη συνέχεια σε καλούς φίλους που θα σας βοηθήσουν να το πετύχετε. 
  5. Καθημερινή Αυτοβελτίωση - Προσωπική Αυτοανάπτυξη. Για να γίνετε ένας μεγάλος ηγέτης στο δικτυακό μάρκετινγκ θα πρέπει να βελτιώνεστε καθημερινά. Να μάθετε δεξιότητες και τις βελτιώνετε καθημερινά. Η εκπαίδευση είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της δουλειάς μας.. Όσο ζεις μαθαίνεις.. το ρητό ταιριάζει απόλυτα εδώ! 
 Πηγή: http://www.network-marketing.gr

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Πασχαλινές προσφορές από την εταιρεία Fm Group

Η FM GROUP δραστηριοποιείται στον χώρο του mlm στην Ελλάδα και προσφέρει στο δίκτυο συνεργατών της αρώματα, καλλυντικά και διάφορα προϊόντα για το σπίτι και το αυτοκίνητο.
Ανακοίνωσε σήμερα τις νέες Πασχαλιάτικες προσφορές για την περίοδο από 15 Μαρτίου έως 12 Απριλίου.

Μαρκετινγκ Κίνητρα Και Συμπεριφορά ΑΕΙ-ΤΕΙ-ΕΑΠ

Πηγή: Μεταφορτώθηκε από το χρήστη  την 13 Μάρ 2012 στο YouTube.

ΝΕΑ ΑΠΑΤΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΣΕ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, κακόβουλο λογισμικό εντοπίστηκε στο διαδίκτυο, στο οποίο εμφανίζεται μήνυμα, για δήθεν μπλοκάρισμα ηλεκτρονικών σελίδων και αντίστοιχα των χρηστών των σελίδων αυτών από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Στο συγκεκριμένο μήνυμα αναφέρεται πως για την απεμπλοκή απαιτείται η αποστολή 100 ευρώ μέσω προπληρωμένης κάρτας (Paysafe ή Ukash), προκειμένου να επανέλθει ο υπολογιστής στην κανονική του λειτουργία.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το κακόβουλο λογισμικό φιλοξενείται σε πορνογραφικές ιστοσελίδες και προσβάλει υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα Windows. Κατά την διαδικασία «φόρτωσης» της ιστοσελίδας, εμφανίζεται αυτόματα στην οθόνη του υπολογιστή, μήνυμα το οποίο ενημερώνει το χρήστη ότι έχει επισκεφτεί ιστοσελίδες με πορνογραφία ανηλίκων και για το λόγο αυτό ο υπολογιστής του έχει πλέον μπλοκαριστεί από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Στην περίπτωση που ο χρήστης συμπληρώσει τον αριθμό της προπληρωμένης κάρτας, αυτός αποστέλλεται σε συγκεκριμένη ηλεκτρονική διεύθυνση και αποθηκεύεται σε βάση δεδομένων που έχει δημιουργηθεί παρέχοντας πλέον πρόσβαση στα συγκεκριμένα στοιχεία από άλλα άτομα.

Από τη διαδικτυακή αστυνομική έρευνα αλλά και ψηφιακή ανάλυση των στοιχείων που διενήργησαν εξειδικευμένα στελέχη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προέκυψε ότι η συγκεκριμένη ηλεκτρονική σελίδα ανήκει σε Ουκρανικό εξυπηρετητή (server).

Από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει σχηματιστεί δικογραφία, η οποία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Καλούνται οι πολίτες που τυχόν έχουν εντοπίσει ή έχουν προσβληθεί από το συγκεκριμένο κακόβουλο λογισμικό να μην εισαγάγουν τα ποσά που δήθεν απαιτούνται για την απεμπλοκή του ηλεκτρονικού υπολογιστή τους και να ενημερώσουν τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ως λύση προτείνεται η επανεκκίνηση του ηλεκτρονικού υπολογιστή σε ασφαλή λειτουργία (F8 και επιλογή safe mode κατά την εκκίνηση) και στη συνέχεια να πραγματοποιηθεί επαναφορά του συστήματος σε ημερομηνία προγενέστερη από την ημερομηνία που εμφανίσθηκε το μήνυμα (Εργαλεία Συστήματος Επαναφορά συστήματος).

Για πληροφορίες και τεχνικές λεπτομέρειες σχετικά με την προσβολή από το κακόβουλο λογισμικό μπορείτε να καλείτε στους αριθμούς: 210-6476464 και 210-6476461, καθώς επίσης να επικοινωνείτε μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης:ccu@cybercrimeunit.gov.gr, της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Πηγή:  http://kaneklik.blogspot.com

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Wazzub Αλήθεια;;

Το σκεπτικό τους μου αρέσει.. Δωρεάν εγγραφή και μέσω της μηχανής αναζήτησης δημιουργούν κέρδη. Όπως δημιουργεί κέρδη και το google. Από διαφημίσεις στις αναζητήσεις μέσω του adwords αλλά και από προτάσεις που φαίνονται, όπως για παράδειγμα το igoogle, η προσωπική αρχική σελίδα..
Σίγουρα παίζονται πολλά χρήματα στις κεντρικές - αρχικές σελίδες των χρηστών του ίντερνετ..
Φαντάζεστε να έχετε έναν μικρό χώρο που θα φαίνεται συνέχεια το προϊόν σας στο google? Πόσοι είναι οι χρήστες του;; το 90% των χρηστών ίντερνετ σε όλο τον κόσμο.. Επειδή όλες οι μηχανές αναζήτησης έχουν ανάγκη από ΄΄χρήστες΄΄ έτσι αυτοί αποφάσισαν να μοιράζουν το 50% των κερδών τους με αυτούς που έχουν το wazzub αρχική τους σελίδα. και μπορούν όλοι να γραφτούν Δωρεάν. Άρα δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα να το δοκιμάσουμε..

Οι πληροφορίες παρέχονται από την ιστοσελίδα: http://wazzers.weebly.com/


WAZZUB

Γειά σου!

Έχεις ακούσει για το WAZZUB;

Το  WAZZUB είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ έως τώρα στο διαδύκτιο.

Το WAZZUB ξεκίνησε να δημιουργείται το 2007 και μέχρι σήμερα έχουν δαπανηθεί πάνω από 2.000.000 δολλάρια για το σκοπό αυτό.

Είναι το νέο Διαδυκτιακό Φαινόμενο και είναι εδώ για να μείνει!

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε pre-launch και θα βγει στον αέρα στις 9 Απριλίου 2012. Με λίγα λόγια θα είναι το “Τέλειο Home Page”. Θα περιλαμβάνει search engine, προσωποποιημένες ειδήσεις, προσφορές για αγορές, παιχνίδια, επαφή με φίλους και ό,τι άλλο θα μπορούσε να σας ενδιαφέρει.

Το WAZZUB σκοπεύει να κάνει κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ εώς τώρα : Να μοιραστεί τα κέρδη του με τους χρήστες.

Είσαι από τους πρώτους που το γνωρίζουν και για το λόγο αυτό πρέπει να κατανοήσεις

πολύ καλά τι έχεις στα χέρια σου. Θα εξαπλωθεί με ταχύτατους ρυθμούς!

Ο χρόνος είναι το παν!

Έχεις τη δυνατότητα να αποκατασταθείς οικονομικά, αποκτώντας ένα μεγάλο εισόδημα, σταθερά κάθε μήνα, για μια ζωή και μάλιστα,

Δ Ω Ρ Ε Α Ν!

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να εγγραφείς και μετά να προσκαλέσεις και άλλους να κάνουν το ίδιο. Όσα περισσότερα νέα μέλη προσκαλέσεις, τόσα περισσότερα χρήματα θα κερδίζεις!

Θα μπορούσες να κερδίζεις περίπου 1 δολλάριο ( ή και πολλά περισσότερα ) για κάθε άτομο μέσα από το ΣΥΣΤΗΜΑ 5 ΓΕΝΕΩΝ ΒΑΘΟΥΣ του WAZZUB Family (εξαρτάται από την ανάπτυξη της εταιρείας).

Αν δεν φαίνονται πολλά με μια πρώτη ματιά, ας δούμε ένα παράδειγμα…

Για κάθε άτομο που συστήνουμε κερδίζουμε ένα $factor.. αν πάρουμε ως παράδειγμα ότι 1$factor = 1 δολλάριο..

Απλά προσκαλείς 5 φίλους σου, οι οποίοι γράφονται ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, όπως και εσύ και το ίδιο επαναλαμβάνεται για 5 γενεές βάθος:

1η Γενιά 5 x $1.00 = $5.00

2η Γενιά 25 x $1.00 = $25.00

3η Γενιά 125 x $1.00 = $125.00

4η Γενιά 625 x $1.00 = $625.00

5η Γενιά 3125 x $1.00 = $3,125.00

Αυτό αθροιστικά σου δίνει $3,905.00 το μήνα, για πάντα, χωρίς να χρειαστεί να κάνεις τίποτα διαφορετικό απ’ ό,τι κάνεις στην καθημερινότητά σου σήμερα.

Φυσικά οι πιο πολλοί από εμάς θα προσκαλέσουν πάνω από 5 άτομα.

Τι θα γινόταν αν όλοι προσκαλούσαμε από 10 άτομα;

Το ποσό αμέσως θα εκτινασσόταν στα $111,110.00 το μήνα, παθητικό εισόδημα ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!

Και το καλύτερο απ’ όλα: Δεν σταματάει εδώ. Ο αριθμός των ατόμων που μπορείς να προσκαλέσεις είναι ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΣ

Για φαντάσου να είναι 20, 30 και να κάνουν και εκείνοι το ίδιο;

Η αλήθεια είναι ότι η πλειοψηφία του κόσμου θα εγγραφεί γιατί είναι ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ και δεν έχει τίποτα να χάσει!

Είναι κάτι ΜΟΝΑΔΙΚΟ, ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ και ΔΩΡΕΑΝ. Σε ποιον δεν αρέσουν τα ΔΩΡΕΑΝ πράγματα;

Πραγματικά, με το WAZZUB, οι ουρανοί είναι δικοί μας!

Γι’ αυτό λοιπόν σου προτείνω:

Βήμα 1ο - Κάνε εδώ την εγγραφή σου : http://signup.wazzub.info/?lrRef=3ce572a0

Βήμα 2ο – Διάβασε όλα τα σημαντικά γεγονότα που αφορούν την εφαρμογή και την εταιρία στο :www.wazzub.info/facts.htm

Βήμα 3ο – Διάβασε το «How is WAZZUB Different?» στο : http://www.wazzub.info/difference.htm

Βήμα 4ο – Προσκάλεσε συγγενείς, φίλους και γνωστούς να γίνουν μέρος της επιτυχημένης πορείας του WAZZUB!

                        Κερδίζεις εσύ, κερδίζουν κι’ εκείνοι!*



ΔΡΑΣΕ ΑΜΕΣΑ! Μόνο όσοι εγγραφούν έως 8 Απριλίου 2012 θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα κέρδη.





Το 99,9% του κόσμου δεν γνωρίζει ακόμα αυτό που συμβαίνει.

Δεν είναι απάτη, η εταιρεία είναι πραγματική, όπως πραγματική είναι αυτή η μοναδική ευκαιρία να αλλάξεις τη ζωή σου!

Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου και θα χαρώ να σε δω στην παρέα μας!



 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ : Μετά την εγγραφή, το σύστημα στέλνει ένα verification email το οποίο αρκετοί έχουν βρει στο φάκελλο Ανεπιθύμητα/Spam, οπότε αν δε το δεις στο Inbox κοίταξε και εκεί. Πρέπει να γίνει οπωσδήποτε το verification αλλιώς η εγγραφή δεν είναι έγκυρη και δεν θα μπορείς να προσκαλέσεις άτομα με το δικό σου link.

*Προώθησε το δικό μου e-mail αφού πρώτα αντικαταστησεις στο τέλος του e-mail το όνομά σου και το e-mail σου.  

Για να είναι και το δικό σου Link ενεργοποιημένο στην αποστολή e-mail κανε τα παρακάτω :

Κάνε LOG IN και όταν βρεθείς μέσα στη δική σου σελίδα, θα βρεις πάνω αριστερά το δικό σου LINK με κόκκινα γράμματα. 

Πάρε αυτό το LINK με αντιγραφή και επικόλληση και τοποθέτησέ το σε ένα νέο παράθυρο και πάτα Enter. 

Στη συνέχεια το νέο ενεργοποιημένο παράθυρο έχει μια διεύθυνση ηλεκτρονική, την οποία και θα αντιγράφεις με επικόλληση στο ΒΗΜΑ 1ο. 

Με τον τρόπο αυτό , το δικό σου LINK θα γίνει ενεργό όταν θα ενημερώσεις τους φίλους σου με το αντίστοιχο e-mailκαι στην εγγραφή τους θα εμφανίζεται το δικό σου InvitationLink (το Link δηλ. της δικής σου πρόσκλησης, ώστε να προσμετρηθεί η νέα εγγραφή σε εσένα ).

Αν χρειαστείς οποιαδήποτε βοήθεια , γράψε μου για να σε καθοδηγήσω.