Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Ο Zig Ziglar απεβίωσε


 Ο μέντορας για πολλούς Zig Ziglar απεβίωσε μετά από μία βαριά πνευμονία σε ηλικία 86 ετών.

 Ήταν ένας καταπληκτικός ηγέτης στην βιομηχανία του δικτυακού μάρκετινγκ και έχει βάλει το χεράκι του σε πολλές καριέρες στον χώρο του mlm.

Συγγραφέας 30 βιβλίων παρακίνησης από τα οποία τα 10 φιγουράρησαν στις λίστες των top sellers. Ομιλητής σε αμέτρητα σεμινάρια παρακίνησης και φιλοσοφίας ζωής προσφέροντας βοήθεια σε αμέτρητους δικτυωτές. Τα παιδιά του Tom και Julie συνεχίζουν το έργο του προσφέροντας στις νέες γενιές ανθρώπων τα μυστικά της επιτυχίας του.




Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Σχετικά με τις τελευταίες δημοσιεύσεις για την Banners Broker - Είναι scam; Είναι απάτη; Είναι ponzi scheme?

Έλαβα σήμερα ένα άρθρο από συνεργάτη της Banners Broker και δημοσιεύω την άποψή του.. 
Να σημειώσω ότι ο Fraser Douther που αναφέρεται είναι ο ιδιοκτήτης του Franchise της Banners Broker για την Ελλάδα και την Κύπρο με γραφεία στην Κύπρο. Μπορείτε να τους καλέσετε σε τηλέφωνο επικοινωνίας που υπάρχει και να ρωτήσετε οποιαδήποτε πληροφορία θέλετε να μάθετε. Η ιστοσελίδα όπου θα βρείτε όλα τα στοιχεία είναι η www.t-faos.com.
Σας παραθέτω το άρθρο:
΄΄Καλησπέρα αγαπητοί μου συνεργάτες! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ!

Μόλις διάβασα τις ηλιθιότητες που αναγράφονται στο Business For Home, που πιθανόν  διαβάσατε η θα διαβάσετε και εσείς, όποτε λέω ότι είναι απαραίτητο να  αναφερθούμε σε κάποια πράγματα…

…και επειδή με ψιλοτσάτισαν απογευματινιάτικα και μετά από μια άμεση συνομιλία με τον Fraser, θα τα χώσω λίγο για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους.

 (*)Πρώτον… πρέπει να γνωρίζετε ότι το Business for home είναι ένα ιδιοτελές online περιοδικό που προσφέρει άρθρα και αναφορές μετά πληρωμής. Αν απορείτε γιατί δεν εμφανίζεται πουθενά η εταιρία σας η οι πετυχημένοι συνεργάτες της και λεφτά που βγάζουν, μόλις πήρατε την απάντηση σας. Πρέπει να πληρώσεις εσύ η εταιρία σου για να δημοσιευτεί κάποια αναφορά. Συνεπώς είναι στην κρίση και στην ιδεολογία της εκάστοτε εταιρίας η συνεργάτη αν θέλει να  εμφανίσει αποτελέσματα. Επίσης σε αυτό το site δημοσιεύονται θέματα ανάλογα με τα συμφέροντα και τις επιδιώξεις του καθενός…

 (*)Δεύτερον… γνωρίζατε ότι ο μπούφος ο πληρωμένος ο Ted Nuyten που είναι ήξεις-αφίξεις,  ήταν στην Banners Broker??????..... Η ΒΒ όταν πρωτοξεκίνησε δεν είχε καμία σχέση με αυτό που είναι σήμερα. Όταν αποφάσισαν να την αναπτύξουν δυναμικότερα αλλά να ΜΗΝ την κάνουν MLM και η διαχείριση των κωδικών άλλαξε χεριά, κάποιοι ενοχληθηκαν… βλεπετε θίχτηκαν τα συμφέροντα τους…

Δεν συμμορφώθηκαν με τα νέα δεδομένα αλλά ήθελαν να κάνουν τα δικά τους και εκτός τούτου έχοντας ξεκινήσει και άλλο mlm , έκλεβαν κόσμο προς την πλευρά τους. Τι πρωτότυπο???? Θυμηθείτε τι έκανε ένα από τους πολλούς ‘’αξιότιμους’’ δικηγόρους που είχε το Zeek, ο όποιος έπαιρνε 40.000/μηνα για να κάνει δουλεία για το Zeek και προσηλύτιζε κόσμο στην Lyoness… ενώ ο άλλος πήγε στον ανταγωνισμό, στο Bidify …  nice!

 (*)Ωσότου ο Ted ήταν στην ΒΒ έλεγε τα καλυτέρα λόγια. Το ίδιο και ο ‘’κολλητός’’ του, το άλλο το λαμόγιο, ο ινδιάνος ο Τroy Dooly. Όταν διακόψαν την συνεργασία μαζί του η καλυτέρα πηρέ πόδι, τότε άρχισε μια εκστρατεία κατηγοριών εναντία στο BB. Τι περίεργο?????.....

Ειδικά τώρα που το ΒΒ γνωρίζει πολύ μεγάλη ανάπτυξη και εξελίσσεται συνεχως… σιγουρα ενοχλεί πολλούς… και έπονται ακόμα καλυτέρα νέα και εξελίξεις οι οποίες θα ανακοινωθούν τώρα στο παγκόσμιο συνέδριο στο Δουβλίνο.

‘’Τον Οκτώβριο το ΒΒ θα έχει τελειώσει’’ …είχε πει ο Troy

 Όμως το ΒΒ είναι ακόμα ΕΔΩ! Το ίδιο είπαν και για το Profit Clicking …
Πριν 1 χρόνο είχαν βγάλει Scam Alert για την Lyoness… η όποια είναι και αυτή ακόμα εδώ και αναπτύσσεται δυναμικά.

 (*)Δυστυχώς για αυτούς το ΒΒ είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΜΕΝΟ με τους νομούς και τις διατάξεις και δεν μπορεί να το κουνήσει κανείς. Η κάρτα της MasterCard, τα γραφεία ανά χωρά και διάφορα αλλά το αποδεικνύουν περίτρανα.

Όσο για την αναφορά που γραφεί ο άλλος πουλημένος και καταϊδρωμένος ειδήμον Red Cock( όχι Cook… καλά το έγραψα… μόνο για αυτό είναι…) είναι το λιγότερο ΗΛΙΘΙΑ!

…είναι ponzi λέει… τα λεφτά έρχονται από την ροη νέων συνεργατών στην ΒΒ…

 (*)Χμμ… η δεν ξέρει καθόλου πως δουλεύει η ΒΒ, η δεν γνωρίζει τι είναι ponzi,  η μας κοροϊδεύει ανοιχτά…

Αναφορικά, στο ponzi  τα λεφτά του επόμενου πληρώνουν το προηγούμενο.

 (*)Στην ΒΒ μπορεί κάποιος να ξεκινήσει και μην ‘’κάνει’’ ΒΒ, απλά να διαφημιστεί με την ΒΒ. Ήδη υπάρχουν αρκετοί συνεργάτες που το έχουν κάνει δοκιμαστικά η μη, και έχουν πολλά κλικ ακόμα και επαφές από τις διαφημιστικές τους καμπανιές που τρέχουν μέσω της ΒΒ!!


Αν επιλεξετε choise network μπορειτε να βαλατε τα banners σας σε ιστοσελιδες που τις επιλέγετε εσείς πχ http://redlinebiker.com/ .Αν χτυπήσετε στο alexa ranks θα δειτε ότι αυτή η σελιδα είναι πολύ ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη. Συνεπως είναι ένας αξιόλογος εκδότης με πολύ traffic. Επισης, μπορειτε να παρακολουθειτε την καμπανια σας και να βλεπετε τα κλικς που γινονται σε αυτην!  Βλεπεται κατι το περίεργο η το παράνομο??... (*)Αυτος που θα κανει ΒΒ, μπορει να βγαλει λεφτα και ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!!

Υπαρχουν πολλα ατομα που δεν εχουν στελεχωσει ουτε ένα ατομο αλλα βγαζουν πολύ σοβαρα χρηματα. Αγορασαν το ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ πακετο Ad-Pub Combo και στην συνεχεια ΑΓΟΡΑΣΑΝ TRAFFIC, για να εχουν την δυνατοτητα να λειτουργουν και να μεγαλωνουν τους διαφημιστικους τους χωρους. Που είναι το ponzi οεο???

 (*)Ακόμα και αν κάποιος κάνει δίκτυο ΔΕΝ κερδιζει αμεσα χρηματα. Κερδίζει την δυνατότητα να αναπτύξει περισσότερο την ιδιοκτησία του εφόσον και άμα την εκμεταλλευτεί και ΑΓΟΡΑΣΕΙ είτε από την τσέπη του είτε από τα κέρδη του ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΝΕΛ ( ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ TRAFFIC). Αν δεν την αξιοποιήσει δεν θα κερδίσει ΤΙΠΟΤΑ.

 (*)ΔΕΝ είναι MLM! Έχει πολύ μεγαλύτερη δυναμική από τα περισσότερα mlm που έχω γνωρίσει αν στηθεί και αναπτυχτεί σωστά η ομάδα, αλλά δεν είναι mlm…

Αυτό σημαίνει ότι αν έχετε έναν πολύ δυνατό στη 2η γένια σας ο όποιος έχει κάνει 1000 άτομα δίκτυο αλλά η 1η  σας γένια δεν έχει αξιοποιήσει  την κερδισμένη δυνατότητα ανάπτυξης, ΔΕΝ θα πάρετε ΤΙΠΟΤΑ.

Άρα που είναι η ‘’ροη των χρημάτων’’ από τα πακέτα των νέων συνεργατών?????

 (*)Όταν μια εταιρία δουλεύει και ΜΟΝΗ ΤΗΣ, χωρίς affiliates…

 (*)Όταν μπορεί ο καθένας να κερδίσει λεφτά και ΜΟΝΟΣ του, χωρίς να κάνει νέους συνεργάτες…

 (*)…και ΔΕΝ είναι MLM…

 (*)  (*)ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΖΙ!!!!! (*) (*)

Ας μην υποτιμούν την νοημοσύνη μας για τα δικά τους ιδιοτελή συμφέροντα και επιδιώξεις…

Η ΒΒ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΑΠΤΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ!

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΚΟΜΑ… ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!
΄΄


Δείτε εδώ τα υπόλοιπα άρθρα μας για την Banners Broker:

Η Banners Broker εξελίσσεται!

 

BANNERS BROKER - Ανάλυση Σχεδίου Αμοιβών - Είναι Απάτη;

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

EMGOLDEX και Παράνομες Οικονομικές Πυραμίδες

Σας παραθέτω άρθρο που λάβαμε από συνεργάτη της EmGoldex. Εξηγεί τον τρόπο λειτουργίας της εταιρείας και την απάντηση σε αυτούς που την θεωρούν παράνομη οικονομική πυραμίδα. 
Η γνώση είναι δύναμη για τους συνεργάτες και η καλή πληροφόρηση των δικτυωτών είναι απαραίτητη!


ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΡΟ, ΗΤΑΝ Η EMGOLDEX ΚΑΙ ΟΙ ''ΠΥΡΑΜΙΔΟΥΛΕΣ''...
Αγαπητοί μου συνεργάτες,

Επειδή τελευταία εμφανίζονται μπροστά μας διάφοροι γραφικοί παντογνώστες και ξύπνιοι, που  έχουν την ψευδαίσθηση της ‘’άποψης’’, επιτρέψετε μου να αναπτύξω κάποια πράγματα για να βοηθήσω την σκέψη σας.

 Πρώτα απ όλα θα ξεκαθαρίσουμε τον ορό ‘’παράνομη οικονομική πυραμίδα’’.

Αναφορικά, είμαι σίγουρος ότι γνωρίζετε, ότι το σχήμα management μιας οποιασδήποτε συμβατικής επιχείρησης, είναι πυραμίδα. Η εκκλησία είναι πυραμίδα, η κυβέρνηση είναι πυραμίδα , η αστυνομία είναι πυραμίδα κοκ. Πολύ λογικό γιατί από κάπου πρέπει να ξεκινά και να υπάρχει η ιεραρχία στην ανάπτυξης της δομής.

Στην πυραμίδα μιας συμβατικής επιχείρησης ΔΕΝ έχουν όλοι τα ιδία δικαιώματα και οι τελευταίοι δουλεύουν με τα λιγότερα χρήματα ενώ τα ανωτέρα επίπεδα και η κορυφή κερδίζει τα περισσότερα.


Πολλές φορές δυστυχώς στα ανωτέρα επίπεδα βρίσκονται άνθρωποι που δεν το αξίζουν (είτε γιατί προωθήθηκαν λόγο γνωριμιών, είτε γιατί μπήκαν από το ‘’παράθυρο’’…) οι οποίοι καρπώνονται το μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας εις βάρος αυτών που πραγματικά παράγουν και το αξίζουν.

Αντιλαμβάνεστε επίσης, ότι ο υπάλληλος στη βάση της πυραμίδας, δεν έχει ποτέ τη δυνατότητα να φτάσει την κορυφή, εκτός και αν κάνει δική του επιχείρηση.

Αυτό συμβαίνει στον κόσμο που ζούμε και συμμετέχουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ καθημερινά.
Στην πυραμίδα του mlm( πολύ-επίπεδο-μάρκετινγκ) έχουν ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

Εξαιρετικά ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ είναι επίσης,  ότι κάποιος που βρίσκεται ιεραρχικά πιο κάτω, μπορεί να κερδίσει ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ από τον από πάνω του και από πολλούς άλλους που μπορεί να βρίσκονται ΠΟΛΛΑ επίπεδα παραπάνω.

Το mlm σε πληρώνει πραγματικά όσο αξίζει η προσπάθεια σου και ασχέτως αν είσαι παλαιότερος η νεότερος, αν είσαι πάνω η κάτω μπορείς να κατακτήσεις την κορυφή!
Ιστορικά, οι πυραμιδούλες ξεφύτρωσαν στις δεκαετίες 70-80, όταν το mlm άρχισε να γνωρίζει ιδιαίτερη άνθιση. Επίορκοι επιχειρηματίες και όχι μόνο… χρησιμοποίησαν την μοναδική δυναμική της ΜΟΧΛΕΥΣΗΣ που προσφέρει ο πολυεπιπεδος τρόπος αμοιβών και δημιούργησαν πολυεπίπεδα σχήματα στα όποια ΔΕΝ υπήρχε κάποιο προϊόν η υπηρεσία.

 Έβαζες λεφτά (συνήθως για κάποιο αυθαίρετο δελεαστικό ‘’καροτάκι’’), έβρισκες ανθρώπους που θα βάλουν λεφτά, τους πρότεινες να κάνουν το ίδιο και έπαιρνες λεφτά από τα λεφτά των άλλων. Η κορυφή έπαιρνε πάντα τα περισσότερα γιατί τα σχήματα ήταν φτιαγμένα να πληρώνουν από ΠΑΝΩ προς τα κάτω και όχι αντίστροφα.

Στο Πρώτο και στο Τελευταίο πράγμα που μοιάζει το αυθεντικό mlm με τις παράνομες πυραμίδες είναι το πολυεπίπεδο μοντέλο αμοιβών. Λογικό, καθώς οι Πυραμιδιστές χρησιμοποίησαν ή καλυτέρα ‘’έκλεψαν’’ την ιδέα αυτή από το mlm για να πολλαπλασιάσουν πολύ πιο γρήγορα τα κέρδη από την απάτη τους.

Έτσι λοιπόν, μερικά χρόνια μετά ,για να καθαρίσει το τοπίο θεσπίστηκαν συγκεκριμένοι νόμοι: Παράνομη οικονομική πυραμίδα είναι ένα σχήμα που χρησιμοποιεί τον πολυεπιπεδο τρόπο αμοιβών, στο όποιο ΔΕΝ υπάρχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ & ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ή ΥΠΗΡΕΣΙΑ,  βάση του οποίου να γίνεται τζίρος και να δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για αμοιβές. Γίνεται ουσιαστικά ανταλλαγή χρημάτων.

Σε αυτά τα σχήματα ΔΕΝ υπάρχει δικαιοσύνη και αξιοκρατία καθώς αυτοί που βρίσκονται σε ανωτέρα επίπεδα παίρνουν πάντα περισσότερα από αυτούς που βρίσκονται σε κατώτερα, δηλαδή δεν μπορεί ΠΟΤΕ ο down-line να ξεπεράσει τον up-line του.

Αυτός είναι με συνοπτικές διαδικασίες και έννοιες ο ορισμός της Παράνομης Πυραμίδας.

Ας έρθουμε τώρα στα δικά μας.



EMGOLDEX

 Ο Χρυσός είναι ένα ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ! 

Ο Χρυσός είναι αληθινό χρήμα και είναι ένα από τα πιο σημαντικά προϊόντα που υπάρχουν στην ανθρωπότητα.

Έχει διαχρονική αξία και αποτελεί τον θεμέλιο λίθο της οικονομίας.

Εδώ και μερικά χρόνια παρατηρείτε εκτεινόμενη συσσώρευση μεγάλων ποσοτήτων φυσικού ΧΡΥΣΟΥ και αργύρου από τις κεντρικές τράπεζες της Κίνας, της Ρωσίας, της Σαουδικής Αραβίας, κλπ…

Τυχαίο? Δεν νομίζω… αντιλαμβάνεστε λοιπόν την σπουδαιότητα του ως προϊόν...

 Ας αναλύσουμε τώρα και το πλάνο αμοιβών της εταιρίας.

Η  GOLD & SILVER PHYSICAL METALS είναι μια εδραιωμένη εταιρία, που πουλά πολύτιμα μέταλλα σε τιμές Χονδρικής. Οι παραγγελίες ξεκινάνε από μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ όποτε αντιλαμβάνεστε ότι απευθύνεται σε πολύ λίγο κόσμο, στους πλούσιους.

Με γνώμονα την ανάπτυξη και την αύξηση των κερδών της, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα πρόγραμμα το όποιο να απευθύνεται σε ένα πολύ μεγαλύτερο ποσοστό  ανθρώπων.

 Έτσι δημιούργησε την θυγατρική Emgoldex στο Dubai και ένα πρόγραμμα ΛΙΑΝΙΚΗΣ, με το όποιο πουλά μικρότερες ποσότητες επενδυτικού χρυσού, σε περισσότερους όμως ανθρώπους. Η ποσότητα αυτή είναι: 7000ευρω Επένδυση σε Χρυσό.

Τα 7000ευρω μπορούμε να τα διεκδικήσουμε μέσω του εκπληκτικού προγράμματος  μπόνους της Emgoldex. Αυτό λειτουργεί ως εξής:

Διαιρεί την αγορά σε μικρότερες αγορές-επενδύσεις των 500ευρω. Ζητά από τον κάθε αγοραστή-μικροεπενδυτή, να διαφημίσει την εταιρία και να φέρει τουλάχιστον 2 νέους αγοραστές. Ο κάθε νέος αγοραστής με την σειρά του φέρνει τουλάχιστον 2 νέους αγοραστές αναπαράγοντας το σύστημα κοκ.

Οι αγορές-επενδύσεις τοποθετούνται σε ένα τραπέζι-πινάκα αγορών.

Στο τραπέζι των αγορών, συμμετέχετε εσείς, οι συνεργάτες σας καθώς και συνεργάτες που ΔΕΝ έχουν σχέση με εσάς και την ομάδα σας. Είναι συνεργάτες από παράπλευρα δίκτυα!

 Η EmGoldex δεν έχει καμία σχέση με το παραδοσιακό MLM.

Λειτούργει ένα Δυαδικό  Affiliation  Marketing ( Συστάσεις σε 1 γενιά και ανάπτυξη με βάση τον αλγόριθμο του 2 ) μαζί με ένα Κυκλικό Συνδυαστικό  Matrix 15 Θέσεων.

Με αυτόν τον τρόπο καταφέρνει το εξής ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ:

Μας δίνει την δυνατότητα με μια μικρότερη επένδυση( 500ευρω),να ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ  Συνδυαστικά και Συμμετοχικά (συνεταιρικά), μια πολύ μεγαλύτερη, αυτή των 7000ευρω. Εδώ θα πρέπει να διευκρινίσουμε από πού βγάζει λεφτά η εταιρία και από πού εμείς.

Η εταιρία δεν μας πληρώνει επειδή ανεβαίνει η κατεβαίνει η τιμή του χρυσού ούτε μας μοιράζει κάποιο ποσοστό από τα κέρδη της.

Τα κέρδη της είναι συγκεκριμένα, είτε πουλήσει σε ΕΝΑΝ ΑΓΟΡΑΣΤΗ 7000ευρω επενδυτικό χρυσό (λιανική), είτε  πουλήσει 7000 συμμετοχικά σε περισσότερους.

(Θα αναλύσω παρακάτω ότι η εταιρία κερδίζει ακόμα περισσότερα μέσα από το μπόνους πρόγραμμα)

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ επένδυση είναι αυτή που μπορεί να ΠΟΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ και να φτάσει μέχρι και τα 7000ευρω, εφόσον δημιουργηθεί το απαραίτητο σύνολο αγορών.

Αυτό γίνεται όπως είπαμε, σε συνεργασία με τους νέους αγοραστές που φέραμε εμείς, με αυτούς που έφεραν με την σειρά τους οι δικοί μας και με τους υπόλοιπους αγοραστές που συμμετέχουν στον πινάκα.

Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα ολοκληρώνεται σε 2 κύκλους.

Στον 1ο κύκλο επιτυγχάνεται το μισό της στοχευόμενης επένδυσης και στον 2ο  ολοκληρώνεται.

 Πληρωνόμαστε, όταν φτάσουμε σε θέση πληρωμής και έχει συμπληρωθεί η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΧΤΑΔΑ.


Το σύνολο του τζίρου από τις συνδυαστικές αγορές τις τελευταίας 8αδας ,είναι αυτό που μας πληρώνει.

8* 500ευρω = 4000ευρω.
Αυτή είναι η ικανή και αναγκαία συνθήκη. Τα 500 χρησιμοποιούνται για να ξαναγοράσουμε χρυσό και να μεταβούμε στον επόμενο πινάκα για να ολοκληρώσουμε το πρόγραμμα.

Τα 3500 είναι το κέρδος μας.

Δυο κύκλοι από 3500 μας δημιουργούν συμμετοχικά την επένδυση των 7000…so simple!

Όταν ο συνεργάτης πληρώνεται , ξαναγοράζει χρυσό από τα ΚΕΡΔΗ του και ακολουθεί τον σπόνσορα του στον επόμενο πινάκα. Το κυκλικό  Matrix βοηθά να γεμίζουν οι πινάκες πιο εύκολα και γρήγορα, ξανά και ξανά με άτομα που είναι ήδη αγοραστές και έχουν πληρωθεί.

Έτσι όσο περισσότεροι νέοι αγοραστές έρθουν στο τραπέζι των αγορών και πληρωθούν, τόσο περισσότεροι πινάκες θα γεμίζουν και θα κλείνουν με τους ήδη υπάρχοντες!

Ας δούμε τι επιπλέον κερδίζει η εταιρία:

1) Όπως προαναφέραμε έχει κέρδος από την πώληση λιανικής των ράβδων χρυσού.

2) Έχει επιπλέον κέρδος από την ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗ του χρυσού πίσω στην εταιρία κατά την Ρευστοποίηση.

3) Η εταιρία κρατά το 7% από κέρδη μας σε κάθε κύκλο. Ένα μερίδιο από αυτά είναι προς όφελος της και το υπόλοιπο το μοιράζει στα Μπόνους Ηγεσίας.

4) Το μπόνους Ηγεσίας δεν το κερδίζουν όλοι, μόνο αυτοί που ξεχωρίζουν. Επίσης αν κάποιος έχει φτάσει στη θέση πληρωμής και δεν έχει τις προϋποθέσεις η έχει λιγότερες, λαμβάνει λιγότερο η καθόλου χρήματα. Και στις δυο περιπτώσεις αυτά που δεν μοιράζονται στους αγοραστές, μένουν ως επιπλέον κέρδη στην εταιρία.

…και όλα αυτά, με την μοναδική δύναμη και αποτελεσματικότητα, της ΔΩΡΕΑΝ στοχευμένης διαφήμισης ‘’ στόμα με στόμα’’.

Το σύστημα έχει  ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ

Για να πάρουμε τα 7000, θα πρέπει τους 2 αγοραστές να τους φέρουμε στα 2 πρώτα επίπεδα.

Αν τους φέρουμε στο 3 η στο 4 επίπεδο θα κερδίσουμε λιγότερα.

Αν δεν φέρουμε 2 αγοραστές ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ!

Αν βοηθήσουμε τους συνεργάτες μας να προχωρήσουν και να πληρωθούν τότε αμειβόμαστε με επιπλέον Μπόνους Ηγεσίας.

Αυτός που θα εργαστεί δυναμικότερα και αποτελεσματικότερα θα πληρωθεί πολύ καλυτέρα από πολλούς που είναι παλαιότεροι και ιεραρχικά πολύ πιο πάνω.

Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ,ότι κάποιος κάνοντας ΜΙΑ ΦΟΡΑ επένδυση 500 ευρώ, φέρνοντας ΜΟΝΟ 2 άτομα και αναπαράγοντας το σύστημα σωστά, μπορεί να πληρωθεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ( 3000ευρω)…και να ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ να πληρώνεται!

Αυτό είναι σουπερ, δεδομένου ότι:
 Σε γνωστά πλανά αμοιβών, αν δεν φέρουμε πολλά άτομα προσωπικά και δεν κάνουμε 100αδες ίσως και 1000δες άτομα δίκτυο δεν θα πάρουμε ΠΟΤΕ αυτά τα λεφτά…
…και
αν υπολογίσουμε, τις μηνιαίες υποχρεωτικές παραγγελίες για να πληρωνόμαστε, τα λεφτά που θα δώσουμε για σεμινάρια, καφέδες, βενζίνες, τηλεφωνά προσπαθώντας να κάνουμε ( αν κάνουμε ποτέ..) τα 100αδες άτομα που χρειάζεται…
…την ζαλάδα και τον χρόνο που χρειάζεται για να αλλάξουμε την αγοραστική συνήθεια των άλλων…

 Αντιλαμβανόμαστε  ΟΛΟΙ ΜΑΣ γιατί η EmGoldex  είναι  το ΚΑΛΥΤΕΡΟ με διαφορά ‘’ Προϊοντικό’’ project  που κυκλοφορεί αυτή την στιγμή στην Ελλάδα ( …και όχι μόνο)

Εύχομαι καλά κέρδη.
Ανώνυμος.

Εδώ μπορείτε να δείτε την προηγούμενη ανάρτησή μας για την εταιρεία EmGoldex.. EmGoldex


Nέα σχετική ανάρτηση ενημέρωση 10-03-2013: 

Άρθρο της Εφημερίδας του Πρώτου Θέματος για την Emgoldex

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Πλεονεκτήματα του σχεδίου αμοιβών της EmGoldex

Δείτε τα πλεονεκτήματα που έχει το σχέδιο αμοιβών της EmGoldex και γιατί συμφέρει σε κάποιον να ασχοληθεί..
  • Δεν υπάρχει προϊόν προς πώληση πέραν της αγοράς της ποσότητας του χρυσού. Με την σύσταση μόνο 2 αγοραστών μπορούμε να έχουμε επαναλαμβανόμενο εισόδημα 3.250€
  • Το προϊόν είναι επενδυτικό με συνεχόμενα αυξανόμενη τιμή πώλησης. Αυτό σημαίνει ότι με την πάροδο του χρόνου η τιμή των αποθεμάτων που κατέχουμε αυξάνεται.
  • Δεν υπάρχουν μηνιαίες συνδρομές ή υποχρεωτικές παραγγελίες.
  • Το δίκτυο των συνεργατών είναι ανά πίνακα και αριθμεί 14 συνεργάτες. Αυτό κάνει εύκολη την διαχείρισή του και την απόδοση των συνεργατών. Δεν υπάρχει απεριόριστο βάθος παρ'όλα αυτά πληρωνόμαστε από την δουλειά που κάνει το σύνολο του δικτύου μας.
  • Το σχέδιο αμοιβών της EmGoldex προβλέπει συγκεκριμένες και επαναλαμβανόμενες αμοιβές. Δεν χρειάζονται τεράστιοι τζίροι για να πληρωθούμε με ποσοστά.
  • Στην όλη διαδικασία ο συνεργάτης δεν ρισκάρει κάτι. Ακόμα και αν κάποιος δεν καταφέρει να συστήσει 2 αγοραστές χρυσού, μπορεί να πάρει τα χρήματά του πίσω.
  • Με την ομαδική δουλειά που γίνεται από τους ήδη υπάρχοντες συνεργάτες, η επιτυχία είναι σίγουρη αφού είναι ακριβώς μετρίσιμα τα μεγέθη που πρέπει να επιτευχθούν.
  • Δεν μηδενίζεται ο τζίρος μας κάθε μήνα, κάθε φορά που συμπληρώνεται ο πίνακας, βγαίνει η αμοιβή η οποία είναι συγκεκριμένη.
  • Η δημιουργία δικτύου είναι δυαδική (binary) και ο συνεργάτης εξασφαλίζει τις αμοιβές του με μόνο 2 προσωπικές συστάσεις αγοραστών χρυσού.
  • Δωρεάν εκπαίδευση με 3 webinar την βδομάδα, 2 παρουσιάσεις και 1 εκπαίδευση συνεργατών.
  • Έναρξη στην Ελλάδα τον Ιούνιο του 2012.

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Κατάταξη εταιρειών mlm σύμφωνα με τα Facebook Likes

Κατάταξη εταιρειών παγκόσμια σύμφωνα με τον αριθμό των facebook likes.Μπορούμε να πούμε ότι είναι ένας δείκτης πιστότητας των καταναλωτών στα προϊοντα των εταιρειών αυτών αν λάβουμε υπόψιν μας ότι υπάρχουν 957 εκατομμύρια χρήστες στο facebook.
- Ο μέσος όρος ανά εταιρεία είναι 84.795 like.
4.086 χρήστες μιλούν γι'αυτό
4,8% δραστηριότητα (σύμφωνα με την απήχηη που έχουν στους άλλους χρήστες..)

Σας παραθέτω τις 45 πρώτες.. 


Κατατάξεις εταιρειών mlm σύμφωνα με την απόδοσή τους στο Youtube

Για τον Νοέμβριο του 2012 ο μέσος όρος για τις εταιρείες δικτυακού μάρκετινγκ ήταν 931.000 εμφανίσεις βίντεο και 2.400 εγγραφές στο κανάλι της εταιρείας.
- Πάνω από 800 εκατομμύρια χρήστες βλέπουν βίντεο στο youtube.
- Πάνω από 4 δισεκατομμύρια ώρες προβολής βίντεο κάθε μήνα.
- 72 ώρες βίντεο ανεβαίνουν στο youtube κάθε λεπτό που περνάει.
- 70% επισκεψιμότητα έρχεται στο youtube από χώρες εκτός των ΗΠΑ.
- Το youtube βρίσκεται σε 43 χώρες με 60 διαφορετικές γλώσσες.
- Το 2011 το youtube είχε 1 τρισεκατομμύριο εμφανίσεις δηλαδή περίπου 140 εμφανίσεις από κάθε άνθρωπο στον πλανήτη.

Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΩΝ 45 ΠΡΩΤΩΝ MLM ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΣΤΟ YOUTUBE


Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Αλλαγές στο Google Adsense

Ένας φίλος μου τηλεφώνησε σήμερα και μου είπε πανικόβλητος ότι το google adsense θα σταματήσει την λειτουργία του.
Του απάντησα: ΄΄αποκλείεται, γιατί να το κάνουν αυτό;΄΄.
Έτσι λοιπόν μπήκα σήμερα και διαπίστωσα ότι φυσικά το adsense δεν παύει την λειτουργία του.. απλά πραγματοποιεί αλλαγές στις ροές δεδομένων. Μάλιστα όπως ανακοινώνει η google θα κλείσει τις εμφανίσεις διαφημίσεων στις ροές δεδομένων, στα rss δηλαδή. Αυτό σημαίνει ότι αν έχετε για παράδειγμα το feedburner και εμφανίζονται διαφημίσεις στην λίστα παραληπτών σας, από τις 3 Δεκεμβρίου θα παύσει η λειτουργία του. Οπότε άσκοπος ο πανικός.. ;-)

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Η Banners Broker εξελίσσεται!

Από αυτά που παρατηρούμε η Banners Broker συνεχώς εξελίσσεται και βελτιώνει τις υπηρεσίες της. Πρόσφατα άλλαξε το επίπεδο ασφαλείας των χρηστών για να κάνουν σύνδεση στην ιστοσελίδα προσθέτωντας ερωτοαπαντήσεις ασφαλείας και pin για τις συναλλαγές.
Επίσης η γκάμα των υπηρεσιών της αυξήθηκε. Προστέθηκαν δύο υπηρεσίες οι οποίες θα δώσουν έξτρα κίνητρα προώθησης στους συνεργάτες της.
Η πρώτη αφορά το hosting όπου μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει την ιστοσελίδα του σε γρήγορο σέρβερ με μόλις 2 ευρώ χρέωση τον μήνα. Η τιμή αυτή είναι η πιο χαμηλή που έχει δοθεί για υπηρεσίες hosting.
H δεύτερη υπηρεσία είναι αυτή του coordinator. Με 10% προμήθεια των κερδών και μία μικρή ετήσια συνδρομή (14$/έτος) πραγματοποιείται διαχείριση του λογαριασμού του συνεργάτη από το εκάστοτε γραφείο franchise της χώρας όπου ανήκει. Επίσης ο coordinator παρέχει υπηρεσίες προώθησης ιστοσελίδων και search engine optimization. Σε όλα αυτά έρχονται να προστεθούν οι μηνιαίες παρουσιάσεις της εταιρείας σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη από τον ιδιοκτήτη του franchise για Ελλάδα και Κύπρο, κύριο Fraser Douther για την υποστήριξη και την ανάπτυξη του δικτύου συνεργατών που βρίσκεται στην χώρα μας.
Αν και η Banners Broker δεν είναι mlm αλλά affiliate πρόγραμμα, είναι πολύ οι δικτυωτές που ασχολούνται και έχουν ξεκινήσει χτίσιμο δικτύου συνεργατών διότι σύμφωνα με το σχέδιο  αμοιβών όσο πιο δυνατή είναι η γραμμή των συνεργατών σου, τόσα περισσότερα panel (χώρος στο ίντερνετ) μπορείς να κατέχεις. Έτσι συμφέρει τους συνεργάτες να βοηθούν στο βάθος το δίκτυό τους.. Αν φανταστείτε ότι η απόδοση του κάθε panel είναι η διπλάσια σε σχέση με την ενοικίασή του, τότε το παραπάνω συμφέρει πολύ!
Δείτε προηγούμενο μας άρθρο για την BannersBroker εδώ >> http://happylifeaffiliates.blogspot.gr/2012/08/banners-broker-scam-review.html

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Funky Shark και penny auctions mlm

Δέχτηκα αρκετά τηλεφωνήματα αυτή τη βδομάδα από συναδέλφους που μου πρότειναν να ασχοληθώ με το Funky Shark και ότι πρόκειται να μπει σε εφαρμογή πρόγραμμα δημοπρασιών ΄΄όπως ήταν με το zeek΄΄. 
Η έκφραση αυτή μάλλον είναι λανθασμένη, γιατί αν ήταν ΄΄όπως ήταν με το zeek΄΄ τότε μάλλον δεν θα είναι καλό.. Αυτό μπορεί να φανεί και από το αποτέλεσμα που έφερε η παύση του zeek στα μέσα Αυγούστου για το Bidify. Αμέσως το Bidify τροποποίησε το σχέδιο αμοιβών του.
Παρακάτω βλέπουμε την πτώση που είχε το bidify μετά την παύση του zeek. 

Αναμενόμενο ήταν.. Γι'αυτό λέω πολλές φορές ότι όταν όλη η βιομηχανία του mlm πάει καλά και αναπτύσσεται.. τότε όλοι πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι.. Όλοι έχουμε να κερδίσουμε από αυτό..
Έτσι λοιπόν.. δεν θα μπορούσε να ευδοκιμήσει ένα σχέδιο αμοιβών ΄΄σαν το zeek΄΄ γιατί ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει όλη η κατάσταση.. 
Έτσι λοιπόν το funky shark έστειλε μήνυμα σε όλα τα μέλη του να τους ενημερώσει ότι θα διακοπεί η έναρξη των δημοπρασιών με σεντς και ότι θα επιστραφούν χρήματα σε αυτούς που πλήρωσαν περίπου 1.000 δολλάρια, προφανώς για να κατέχουν κατά την έναρξη κάποιον τίτλο.. 
Εγώ θα πρότεινα σε οποιονδήποτε θέλει να ασχοληθεί, να βρει ένα σταθερό σχέδιο αμοιβών και μία σταθερή εταιρεία να ασχοληθεί.. Να κάνει την ερευνά του πριν ξεκινήσει να χτίζει πάνω σε αυτά.