Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Destination Travel Resorts - Παρουσίαση MLM Εταιρείας

Μία νέα εταιρεία mlm έχει ξεκινήσει και δραστηριοποιείται μέσα στον κόσμο του δικτυακού μάρκετινγκ.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Η Destination Travel Resorts ξεκίνησε επίσημα την έναρξή της την 01-03-2013 και ήδη αριθμεί χιλιάδες μέλη σε όλο τον κόσμο. 

Μάλιστα, πρώτη φορά συναντούμε έναρξη εταιρείας όπου στα ιδρυτικά της στελέχη βρίσκονται έλληνες ηγέτες του δικτυακού μάρκετινγκ. Συνήθως οι εταιρείες ξεκινούν στην Ελλάδα μετά από αρκετά έτη που βρίσκονται στην αγορά. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ιδιοκτήτης της εταιρείας είναι ο ίδιος με την Stiforp, την εταιρεία που μας δίνει εργαλεία ίντερνετ μαρκετινγκ για να προωθήσουμε οτιδήποτε θέλουμε στο ίτνερνετ. Αν αξιολογήσουμε την φερεγγυότητα που έχει αυτός ο άνθρωπος και η ομάδα του, μπορούμε να συστήσουμε ανεπιφύλακτα την DTR. Γνωρίζουμε το πόσο επαγγελματίες είναι. 

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ
Η DTR δραστηριοποιείται στην τουριστική βιομηχανία και προσφέρει ένα πρόγραμμα time sharing στα μέλη της. Έτσι, όλα τα μέλη έχουν πρόσβαση σε πακέτα διακοπών με μείον 65%-75%. Πακέτα διακοπών οπουδήποτε θέλουν τα μέλη στην υφήλιο. Μέσα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα, τα πακέτα αυτά τροποποιούνται και μπαίνουν νέα συνεχώς. Έτσι τα μέλη έχουν πολλές διαφορετικές επιλογές συνέχεια. 

Ένα δεύτερο κομμάτι που δημιουργεί τζίρο στο δίκτυο των συνεργατών είναι η ιστοσελίδα cash back booking. Η ιστοσελίδα αυτή λειτουργεί ως πρόγραμμα affiliate συνεργαζόμενο με το travelocity, ένα από τα μεγαλύτερα τουριστικά online γραφεία. Με αυτόν τον τρόπο, όλα τα μέλη μπορούν να συστήσουν δωρεάν άλλα μέλη σε αυτή την ιστοσελίδα και να έχουν προμήθειες κάθε φορά που κάποιος παραγγέλνει κρατήσεις ξενοδοχείων, αεροπορικά εισητήρια (!), ενοικιάσεις αυτοκινήτων, κρουαζιέρες κ.α.

ΣΧΕΔΙΟ ΑΜΟΙΒΩΝ
Εδώ υπάρχει καινοτομία!  Το δίκτυο συνεργατών αναπτύσσεται σε μία ευθεία γραμμή! Μπορεί δηλαδή να ξεκινήσει κάποιος τώρα και μέσα σε 2 ώρες να έχει μέλη στο δίκτυό του από Αμερική, Αυστραλία κ.λπ. Από το σύνολο των ατόμων που υπάρχουν σε αυτή την ευθεία γραμμή δικαιούμαστε προμήθειες ανάλογα με το επίπεδο που έχουμε. 


Έτσι λοιπόν, με το που ξεκινήσει το μέλος, κατέχει το επίπεδο του Bronze. Αν συστήσει 2 συνεργάτες τότε επιτυγχάνει το επίπεδο του Silver. Αν 2 συνεργάτες μας από προσωπικές συστάσεις κατέχουν το επίπεδο του Silver τότε εμείς είμαστε στο επίπεδο του Gold και πάει λέγοντας. Δηλαδή για να πετύχει κάποιος το τελευταίο επίπεδο του Crown Ambassador χρειάζεται 2 προσωπικές συστάσεις συνεργατών του να έχουν πετύχει το προηγούμενο επίπεδο του Diamond Ambassador. Υπάρχουν και κάποιες προϋποθέσεις πόντων για την επίτευξη των επιπέδων οι οποίες  όμως είναι πολύ λογικές.

Πέραν των τρόπων αμοιβής όπου κάποιο μέλος λαμβάνει ποσοστά του τζίρου από το σύνολο των μελών που βρίσκονται σε αυτή την ευθεία γραμμή δικτύου, το σχέδιο αμοιβών επιβραβεύει τους συνεργάτες που πραγματοποιούν πολλές προσωπικές συστάσεις. Έτσι, υπάρχουν έξτρα τρόποι αμοιβής στις προσωπικές μας εγγραφές αλλά και στις προσωπικές εγγραφές των δικών μας συνεργατών σε βάθος μέχρι 7 γενεών. Το κομμάτι αυτό του σχεδίου αμοιβών της DTR δημιουργήθηκε για να επιβραβεύει αυτούς που κάνουν την περισσότερη δουλειά.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΜΟΙΒΩΝ
Σε αυτού του τύπου σχεδίου αμοιβών το δίκτυο συνεργατών μας είναι δεδομένο. Όταν όλοι οι συνεργάτες τοποθετούν μέλη από όλο τον κόσμο σε μία ευθεία γραμμή μπορείτε να καταλάβετε τί ορμή διαθέτει αυτό.. Αυτό που πρέπει κάθε συνεργάτης να κοιτάξει είναι το μέρος της δικής του δουλειάς στην παγκόσμια ομάδα.. Την επίτευξη του επιπέδου του δηλαδή.. Όσο πιο μεγάλο επίπεδο διαθέτουμε , τόσο σε μεγαλύτερο βάθος πληρωνόμαστε.

Σε πολλές εταιρείες δικτυακού μάρκετινγκ έχουμε ακούσει τη φράση: ΄΄ Εγώ θα σου χτίσω την μία ομάδα.. εσύ πρέπει να κάνεις τις υπόλοιπες.. ή την άλλη όταν το σχέδιο αμοιβών είναι δυαδικό..΄΄
Στην περίπτωση της DTR αυτό είναι δεδομένο. Είναι σίγουρο δηλαδή ότι το δίκτυο των συνεργατών θα αναπτύσσεται συνεχώς. Η δουλειά η δική μας είναι η επίτευξη των επιπέδων. Ο τρόπος αυτός μπορώ να πω είναι ο καλύτερος που μπορεί να παρακινηθεί ένας συνεργάτης να βάλει δράση. Είναι σαν να του λες ορίστε οι τζίροι.. ορίστε τα χρήματα.. κάνε λίγη δουλειά να έχεις για πάντα μερίδιο!

Μέσα σε όλα τα κομμάτια παρακίνησης που έχει δημιουργήσει η εταιρεία για τα μέλη της είναι η άμεση ενημέρωση των μελών για την ανάπτυξή της! Αυτό δεν το έχω συναντήσει σε πολλές εταιρείες. Μπορεί οποιοσδήποτε είναι μέλος, ανά πάσα στιγμή, να δεί πόσοι συνεργάτες βρίσκονται στο παγκόσμιο δίκτυο της εταιρείας! Επίσης υπάρχει ζωντανή ενημέρωση στα προεγεγραμμένα μέλη για όλες τις προεγγραφές που γίνονται οπουδήποτε στον κόσμο. Έτσι, όταν ένα προεγεγραμμένο μέλος (δωρεάν εγγραφή) μπει στο back office του για να διαπιστώσει πως δουλεύει το σύστημα, μπορεί να δει τον αριθμό των εγγραφών που γίνονται την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, από ποια χώρα γράφτηκε το κάθε μέλος καθώς και το ονοματεπώνυμό του.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Με την ευκολία που δημιουργείται από τα εργαλεία που δίνει η εταιρεία αλλά και εργαλεία ίντερνετ μάρκετινγκ που έχουν δημιουργήσει οι έλληνες leaders, μπορεί κάποιος να δημιουργήσει ένα τεράστιο δίκτυο συνεργατών μέσα από το ίντερνετ. Έτσι η ανάπτυξη της DTR μπορεί να ευσταθήσει ως η δημιουργία online τουριστικής επιχείρησης. 

Το ελκυστικό στην όλη διαδικασία είναι ότι με τον τρόπο αυτό ανάπτυξης δεν χρειάζεται να ψάχνει κάποιος υποψηφίους δεξιά και αριστερά. Βάζοντας το σύστημα σε εφαρμογή οι υποψήφιοι έρχονται σε εμάς. Η δουλειά του κάθε μέλους μετά, είναι να ενημερώσει και να λύσει απορίες στους υποψήφιους συνεργάτες. Αυτό κάνει την δουλειά πολύ πιο εύκολη και μπορεί να δώσει εκρηκτική ανάπτυξη στο δίκτυο των συνεργατών. Επίσης δεν είναι τυχαίο ότι στο leaderboard της εταιρείας, στον πίνακα δηλαδή με τους καλύτερους συνεργάτες είναι ήδη 4 έλληνες ανάμεσα στους 20 πρώτους.

Μπορείτε να πάρετε μία γεύση της όλης διαδικασίας εδώ: www.myfuntravel.weebly.com

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Zeek Rewards και Αποζημιώσεις

Άνοιξε η διαδικασία των αποζημιώσεων για το Zeek Rewards.
Μπορείτε να υποβάλλεται το αίτημα αποζημίωσης στην παρακάτω ιστοσελίδα: http://www.zeekrewardsreceivership.com/

Αν γνωρίζετε ανθρώπους που ήταν γραμμένοι στο Zeek Rewards, ενημερώστε τους να ακολουθήσουν τον σύνδεσμο και να υποβάλλουν το αίτημά τους.




Παλαιότερες δημοσιεύσεις για το Zeek Rewards:

Έκτακτες Ειδήσεις για την υπόθεση του Zeek Rewards

Zeek Rewards Τελευταία Ενημέρωση!

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Αφιερωμένο το παρακάτω βίντεο!

Αφιερώνω το πάρακάτω βίντεο σε όλους τους συνεργάτες/δικτυωτές/αναγνώστες..

Η ψυχολογία είναι σημαντική στη δουλειά μας..