Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Fearless - Άφοβος

Ορισμός του Φόβουέντονο δυσάρεστο συναίσθημα, που προκαλείται εξαιτίας (πραγματικού ή φανταστικού) κινδύνου ή απειλής.

Μεγαλώνοντας λοιπόν σχεδόν όλοι με τον φόβο της οικονομικής αποτυχίας και λόγω προηγούμενων εμπειριών, πολλές φορές πάνω στο δικτυακό μάρκετινγκ, έχει δημιουργηθεί και έχει φωλιάσει στο υποσυνείδητό μας αυτός ο εχθρός που λέγεται φόβος. Υπάρχει εκεί και μας υπενθυμίζει την παρουσία του κάθε φορά που πάμε να πάρουμε μια επιχειρηματική απόφαση.. κάθε φορά που πάμε να βάλουμε δράση και να προχωρήσουμε μπροστά.. 

Πως όμως μπορούμε να ξεπεράσουμε το φόβο μας; 

Ο μόνος τρόπος στη δουλειά μας είναι τα αποτελέσματα. Να φέρουμε δηλαδή αποτελέσματα τα οποία θα διώξουν μακριά τον φόβο και ταυτόχρονα να χτίσουμε αυτοπεποίθηση γι'αυτά που μπορούμε να κάνουμε. 

Θα σας πώ πως κατάφερα να ξεπεράσω τους δικούς μου φόβους.. 

Βλέποντας την ανάπτυξη του ίντερνετ και ταυτόχρονα παρακολουθώντας ανθρώπους στο εξωτερικό να δημιουργούν εργαλεία στο ίντερνετ που δουλεύουν γι'αυτούς για ανεύρεση υποψηφίων , πελατολογίου (ανάλογα το αντικείμενό τους), ανέπτυξα ένα σύστημα εργασίας μέσω ίντερνετ με το οποίο μπορούσα να φέρω γρήγορα αποτελέσματα. Τα γρήγορα αποτελέσματα ήταν ο καταλύτης για να διώξω τον φόβο της αποτυχίας στο δικτυακό μάρκετινγκ και ταυτόχρονα να χτίσω την αυτοπεποίθησή μου. 

Αυτό που έμενε ήταν να δημιουργηθεί μία εταιρεία στην οποία να νιώθω ασφάλεια να χτίσω το δίκτυο συνεργατών μου και ταυτόχρονα να εξασφαλίσω σε αυτούς, ότι πάντα θα έχουν στη διάθεσή τους τα trend της αγοράς. Δηλαδή το αντικείμενό τους θα είναι πάντα της μόδας και ταυτόχρονα θα υπάρχει ζήτηση από την αγορά. Με ενδιέφερε πολύ η διαχρονικότητα της εταιρείας και της ιδέας.

Τον Ιανουάριο του 2014 δημιουργήθηκε αυτή η εταιρεία και πλέον είμαι στη θέση να γνωρίζω ότι η επιτυχία της θα είναι δεδομένη για αρκετές δεκαετίες ακόμη. Ο σχεδιασμός είναι συγκεντρωμένος στο να δημιουργήσουμε εισόδημα ακόμα και για τα εγγόνια μας! Δεν λέω κάτι τόσο βαρυσήμαντο με επιπολαιότητα λόγω του ότι μέσα σε λίγους μήνες έχουμε ήδη αξιοθαύμαστα αποτελέσματα με ανάπτυξη δικτύου σε πάνω από 12 χώρες.. και όλα αυτά μέσω ίντερνετ.. 

Αν είσαι και νιώθεις όπως ήμουν εγώ, μπορείς να βρείς παρουσίαση δική μου στον σύνδεσμο εδώ: http://www.happylifeaffiliates.gr/

Στη συνέχεια και εφ'όσον λάβεις την απόφαση να ξεκινήσεις, να ξέρεις ότι θα είμαι δίπλα σου σε κάθε βήμα να σου μάθω ακριβώς πως μπορείς κι εσύ να εργαστείς μέσω ίντερνετ με ένα σύστημα που θα δουλεύει για σένα και θα σου βρίσκει επαφές για να χτίσεις το δικό σου δίκτυο συνεργατών και επιχειρήσεων.


Καλή μελέτη λοιπόν και θα τα πούμε σύντομα.. 

Γιατί η ζωή μας (όταν φεύγουν οι φόβοι..) έχει περισσότερη πλάκα! 
Χάρης
skype name: fmcharis
 

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Τα Προβλήματα του Δικτυακού Μάρκετινγκ στην Ελλάδα

και η πρόταση της Ολυμπιακής Ιδέας!

Γιατί υπάρχουν τόσοι πολλοί αποτυχημένοι δικτυωτές στην Ελλάδα; 

Γιατί ενώ τόσοι άνθρωποι έχουν πασχίσει να δημιουργήσουν ένα έξτρα εισόδημα από το δικτυακό μάρκετινγκ ελάχιστοι είναι αυτοί που το κατάφεραν; 

Η απάντηση βρίσκεται στο παρακάτω βίντεο:



Προσωπικά είμαι από τους Founders που ξεκίνησαν στην Ολυμπιακή Ιδέα και πιστεύω ότι είναι ότι καλύτερο για έναν άνθρωπο που θέλει να δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση δικτύου!

Η παρουσίαση βρίσκεται εδώ: http://www.happylifeaffiliates.gr/